Doktorum son kontrolümde salı gününe kadar zaman var sancın gelmezse süniyle baslatıcaz doğumu demişti ilk bebeğimide o şekilde dünyaya getirmiştim bu sefer kendi sancım gelsin istiyordum çarsamba günü çok ufak sancılar ve leke gelmeye başladı yalancı sancımı gercekmi başta anlayamadım ama perşembe sabahı 15 dk arayla giren sancılar basladı günlük işlerimi yaptım çok etkilemediler geceye doğru şiddeti arttı sabaha kadar rahat olduğum zamanlarda uyuyarak geçirdim ama artık sabah iyice hissettirmeye başladı 7 dk düşmüştü aralıgı son hazırlıklarımızı yapıp esim ve kardeşimle yola cıktık arabada iyice arttı sancım doğumhaneye alındım ilk muayenemde 4 cm acılmam vardı yatısım yapıldı ebeler cok cesaretlendiriydiler aksama doğurursun cok müsayitsin doğum için gibi sözlerle rahatlattılar sağolsunlar icapcı doktor muayenemi yapıp herseyin cok güsel oldugunu söyledi yanımızdaki wbeye normal doğum için çok uygun dedi ve suyumu patlattı birazda suni verelim dedi normalde verilenden cok cok az olucak sekilde ama bilmedikleri bireey vardı ben suni alınca cılgınlar gibi doğuruyordum😁ilk bebegimdede aynısı olmustu 10 dk sonra sancım tavan yaptı ve ıkınmam gelmeye basladı ebe yatakta muayene yaptı 6 cm olmustu bile acılmam bir 10 dk daha dayanmaya calıstım ama artık ne sancıyla nede ıkınmayla basa cıkamıyordum ebe ıkınmam gerektiğini daha cok erken oldugunu söyledi ama ben son noktadaydım artık aralarında acaba bu kadar cabuk olabilirmi diye konusurken ebe gene yatakta muayene etmesiyle doğumhaneye alıyoruz diye bağırması bir oldu nasıl bu kadar cabuk oldu diyordu sonra bi kosusturmayla doğumhameye gectik cok sanslıydım benden baska doğum yapan yoktu 3 4 ebe hemsireler hepsi yanımdaydı sancın gelince ıkın dediler bebek biraz yukardaydı muayenelerimi yapan ebe cok güzel ıkınıyor güveniyorum iter bebeğini diyordu ve işte sancım gelmişti dünyaya bir can getirmek canına dan can koparcasına o anı nasıl tarif edebilir ki insan o can acısı nasıl savrusturulurda canından can katarcasına yavruna sabreder insan allahın bir mucizesi tek ve uzun ıkınmamla güzeller güzeli kızım dünyaya gwlmişti artık o minik bedeni bedenimden ayrılmıstı baska bir kavusma için dikişlerim atılırken ebe teysesi güzelce seve seve giydirdi melegimi sonra yanıma getirdi bebeğinin güzelliğine bak annesi hiç canın acımaz dedi allah hepsinden razı olsun devlet hastanesinde doğum yaptım 10.30 giriş yaptığım dogumhaneden 12,50 de bebeğimle odamıza gectik rabbime binlerce şükürler olsun şimdi yanımda mis kokulum 7 günlük oluyor bugün allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim evlatlarımızı korusun sakınsın buda miniğimle bizim kavusma hikeyemizdi🌼