Neslihanilhan Evet bugun sezeryan günümüzü aldik 38+2 yiz sabah 7de hastanede olucam 8.30gibi doğum insallah kizlar 🥰👼🏻
Dilara1503 Neslihanilhan neden erken sezaryen oluyorsun canm genelde 39+0 bekliyorlar ikinci mi senin
enise2017 Neslihanilhan ayyy hayırlı olsun doğumunuz 🌸 nasılsınız şimdi ? Genel anestezimi epidural anestezimi oldunuz ?
Mcakir Neslihanilhan Ay Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 hastanede kim kalacak yanınızda? Bana tek kişi dediler eşim gelcek o yüzden ama burda bi arkadaşla tanıştım geçen ay doğum yapmış canda annesi de eşide gelmiş.
Neslihanilhan Mcakir bana demediler bisey eşim de annem de olucak 🥰darisi sizin basiniza sağ saglim rabbim kucaginiza versin
Mcakir Neslihanilhan o camekanlı odadaki bayana sormustum da o söylemişti. Kesinlikle tek refakatçi sınırı var diye. Ben sormuştumda. Bilginiz olsun 😊🌸 Geçen ay dogum yapan kısı annesınıde almıs yanına ama anlamadım bende 2 kere sordum.
Neslihanilhan Mcakir şans meselesi gibi mi bu sanki insallah alirlar o kadar ucret vericez annem eşim olsun yeter zaten😊
Neslihanilhan Dilara1503 hayir ilk cocuk canim sezeryani 38aliyormus zaten doktor oyle dedi ve benim sancilarim cok nst de cok cikti 2cm aciklik cikti ama catim aşırı dar ve yirtik da cok olur dedi
Mcakir Neslihanilhan Galiba biraz o an orda ki hemşirelerin idaresine bağlı ya da kimsenin fark etmemesine felan sanırım. Eğer mümkün olursa beni bilgilendirirseniz doğumunuzdan sonra vakit olursa tabi sevinirim 😊
Neslihanilhan Mcakir canim anne ve eşim başımda ikisini aliyolar bilgin olsun sen sorma kimseye bisey biz sormadik bile dogumdan ciktim oğlumu bekliyorum🥰