Hsderin1 Haftaya girdik biz herşeyi hazır ettik Allah’ın izniyle kızımızı 22 şubatta bekliyoruz biz çok heyecanlıyız ikinci kez kız annesi olacağım ama ilk defa gibi aynı duygularla sabırsızlanıyorum. Sizler ne durumdasınız?
Sedaimm Hsderin1 sezaryen mı olcaksınız tam günü yazınca😀 ben de 36+5im vakit geçmiyor haftalar bitmiyor 😀
Mcakir Hsderin1 35+4 üm bende. 1 Mart nasipse doğumumuz😊 Odayı naptınız hazırladınız mı. Ben son hafta hazırlayım diyorum halı perde çarşaf felan. Ne kadar geç tozlanırsa doğumdan sonra o kadar iyi diye😊
Hsderin1 Mcakir ben de hazırlamadım toz olmasın diye beşiğinin korumalıklarına kadar yıkadım cibinlikleri falan hepsini dolanan kaldırdım Doğumdan 1-2 gün önce hazırlarım diye düşünüyorum odanın perdesini yıkadım sadece onun dışında bende hazır etmedim daha
Yunusemreninannesi Bizimde 36 ci hafta bugun doluyo herseyimiz hazir bakalim ne zaman gelicek yunusemrem sabirsizlikla bekliyorum saglicakla gelsim hepimizin yavrusu🤲🤲
06uysal Sanırım zaman bitek bana su gibi geçiyor 😄 ne ara 36 ya geldim ne ara doğuma günler kaldı anlamadım. Hazırlıklar tamam çok şükür. Zihnen hazırlanmaya çalışıyorum artık. Allahım hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
Yunusemreninannesi Mcakir bizim 36 ci hafta mart 6 gozukuyo ulturasondada sizinkinerken olunca merak ettim:)
Mcakir Yunusemreninannesi Aminnn inşAllah hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻 34 te gitmiştik 2500 tu. Sizin ?
Mcakir Yunusemreninannesi Onu bilmiylrum burda duydum ama ultrasonda önden giden gebelik vs bişi diodu arkadaşlar. Ama anlamadım.