2prensannesi06 Kızlar 29 haftalık hamileyim. Gögüslerimin rengi acayip koyulaştı kap kara oldu nerdeyse 😔 ben bile görmek istemiyorum açıkcası emzirdikçe beyazlar diyor anneme sordum. Sizlerde durum nasıl bide aşağı doğru leke şeklinde gibi 🙄 dağılmış karalar 🤭😄
Ayseege6156 2prensannesi06 onlar oluyor canım emzirdikçe değişecek eski haline geri dönecek benimde öyle maalesef damarlı damarlı bide kendi göğüslermi tanıyamıyorum 😅😅 kocaman oldular
Buketkucuk 2prensannesi06 benimde normalde olduğundan daha koyu tabii şuan ama ben pek dert etmiyoruum 😌🙏🏼
dlcmmstn7 Kadın olmak ne kadarda zormus ya gençsin evlenirsin annelik istersin hamile kalırsın ama o kadar ağrıyı sancıyı kendin yaşarsın hayat biraz adil değil gibi yani ne diyeceğimi bile bilmiyorum
Ayseege6156 dlcmmstn7 bence kadın olmak dünyadaki en kutsal şey heleki anne olabilmek ❤️ Evet zorlukları var ama bizim yaradılışımız erkeklerinkinden çok çok üstün bu bile yeterli 🥰🌸
2prensannesi06 dlcmmstn7 sorduğum soru ile alakalı bişey yazmamışsın canım ne alaka şimdi onu anlamadım 🙄 k bakma ama
2prensannesi06 Ayseege6156 evett çok şükür canım asla şikayet etmiyorum kesinlikle elhamdülillah 🤲 ama iste takılıyor bazı şeyler 🙄
Ayseege6156 2prensannesi06 olsun asla sorun etme kendine bebeğini besliceksin öyle düşün hepsi gelip geçici 🌸
Ayseege6156 2prensannesi06 sende 37 ye gel damarlanıcak 😅😅 süt kanalların belli olmaya başlıcak o kahve rengi kısımda bütürcükler olucak böyle süt kanalı işte onlar ilerleyen haftalarda olucaklar ama asla dert edilecek bişey değil yeterki sütüm olsun yavrum doysun napim meme düzelir yani sonra 😅
2prensannesi06 Ayseege6156 ayy deme 🙄 o zaman hiç bakamam heralde onlara 😆 ama dediğin gibi geçer gider önemli olan bebeğimizi beslememiz inşallah