Samira34 Yeni doğan bebeğe kaç beden kıyafet almak gerekıyor . Yurt dısında yasıyorum burdaki bedenler farkli mi bilmiyorum cevaplarsaniz mutlu olurum 🙂
EbrKzlky Samira34 56 cm den 3-4 takımdan fazla alma 62 cm al 2.ayında direk 62 giymeye başlar çünkü sonra büyüdükçe bedenine göre alırsın. Yurt dışında cm e göre oluyo kıyafetler tabi monat olarak da yazıyor
Samira34 Inci20192021 suan 30 haftaligim hic birsey almadik siparis vermek istiyoruz kiyafetlerini malum butun heryer kapali burada . Hm zaradan bakiyorum ama bedenini bilmiyorum
Kartanesii003 Samira34 c&a daha uygun oluyor canım lidl aldi netoya çok güzel ürünler geliyor artı bio
Cansu_yalcin2016 Selam canım avusturyada kalıyorum malum her yer kapalı hıc bırsey alamıyoruz ama 56beden fılAn yenı dogan bebeklere oluyor
Kubra64 Ben iki tane takım 50 beden aldım hastanede giyinmesi için gerisi hep 56 ve 62 benim. Benimde coğunlukla h&m ve Zara’dan aldım
Kartanesii003 Kubra64 hastanede zaten elbise giydirıyorlar siz bir çıkarken giyceklerini götürseniz yeterli 😊
Kubra64 Kartanesii003 biliyorum tabiki fakat akşam veya gece doğacak olursa kesinlikle sabahına değiştiririm ben ilk Bebeğimde de aynısını yaptım.