Asenaa34 Arkadaşlar selam,gittiğim zaten bir doktor var ancak ravsiye ettiğiniz doğum konusunda ılımlı ve pozitif bir doktor öneriniz var mı?
Damlatugrul Asenaa34 bende duygu hanıma gittim memnun kalmadım samimi gelmedi tuhaftı biraz şimdi Eray Balcana gidiyorum aa birde eser hocaya girmiştim silivride ama en iyisi Eray hoca 😍😍
Semiha_ayhan Asenaa34 eser ağar tabikide mükemmel bir doktor. Şiddetle tavsiye ederim.adam hep pozitif ya 🥰 bu arada 29 haftalık hamileyim bnde 😬
Sultan0110 Asenaa34 duygu hanıma gidiyorum ama biraz soğuk sanki herşeyi aceleyle yapıyor gibi kilo ölçümü falan yok zaten geçen ay kontrole gittiğimde ilk defa tansiyon ölçtü
Asenaa34 [silindi] Duygu hocaya gidiyorum,aslında memnunum da ama bilemiyorum sanki daha cana yakın biri bulabilirim diye düşünüyorum. Fümeral hanım nerede acaba?
[silindi] Asenaa34 oda anadoluda duygu hanım gibi. Ben daha önce duygu hanıma gitmiştim hamile değilken beni bazı konuşmaları rahatsız etmişti devam etmedim açıkçası. Fümeral hanım güler yüzlü beni kasmıyor soru sormaktan çekinmiyorum. Sağolsun aradığımda dönüyor mesajıma dönüyor. Eşimde sorular soruyor ona da güzelce cevap veriyor şimdilik enerjimiz tuttu ben seviyorum
ozydm Asenaa34 bende Duygu hanıma gidiyorum. Başka bir doktora gidiyordum soğukluğundan ve terslemesinden sonra bana Duygu hanım bal gibi geldi. Fümeral hanıma da çevremde çok doğum yapan oldu, kimi memnun kiminin ise hoşnut olmadığı şeyler olmuş.
Grbtsgr26 Asenaa34 bende duygu hanıma gidiyorum başından beri başka doktor hiç düşünmedim aslında Silivri’de en iyi ultrason cihazıda onda hatta
Asenaa34 [silindi] ayy bir denesem mi acaba ben de. Ilımlı olması çok güzel,Duygu hoca sanki negatif enerji yayıyor gibi geliyor bana memnun olanlar var tabi. Senin kaçıncı hagtan ne zamandır fümeraş hanıma gidiyorsun?
[silindi] Asenaa34 ben önce çorluda bi Semra hanıma gidiyordum oraya hem git gel yapmak istemedim hemde oda böyle ağrılarım vs dedim beni bu haftada ağrı olmaz okuyorsunuz belirti sanıyorsunuz dedi. Bu cümlesi hoşuma gitmedi bende fümeral hanıma gittim 4. Haftadan beri ona gidiyorum
Asenaa34 Feride34 vallahi ben silivride yeni sayılırım tanımıyorsundur muhtemelen. E arkadaş olmayınca burada ben de buradan destek alıyorum😅
[silindi] Feride34 bende soru sormak istiyorum bazen Silivri diye de kimse yoktur bide ifşalanmayayım diye birazda vazgeçiyorum 😂 Ahmet girayı herkes öneriyor da hem klinik hem doğum parası hem hastaneye ödeme yapıyormuşsun fazla oluyormuş ücreti
Asenaa34 Feride34 Nerede bu doktor internetten bakınca herhangi bşr hastanede çıkmıyor ama anlaşmalı mı acaba?
Asenaa34 [silindi] Çorluda ersun beye gitmeyi çok istiyorum ancak ani doğum olur sürekli git gel olmaz korkumdan gidemiyorum
Feride34 [silindi] ya o semra hanımı bende çok merak ettim sürekli instada paylaşım yapıyo ama aklım hiç birinde degil ilk ben hakkı beye gittim sonra olumsuzluklar olunca ahmet beyi şiddetle tavsiye ettiler çokda memnunum ince ayrıntısına kadar bilgi veriyo istedigin saaate arayabiliyosun ben gece 3 de bile aradıgım oldu
[silindi] Asenaa34 yanılmıyorsam değirmen durağının orda kliniği var. Silivri dışında da hastanelerle anlaşması varmış
Asenaa34 [silindi] Valla evet Silivri’de pek soru soran olmuyor. Sessizce izliyoruz👀 sen spracak sorularını buraya sor biz cevaplarız artık aramızda 😅 muayene ücreti ne kadar bu arada?
[silindi] Feride34 yok ben duydum birinden Bahçelievler memorial mı dedi sanki orda yapmış anlaşması varmış
[silindi] Asenaa34 ben çok yoğun doktor istemezdim heralde o da instagramda ünlendi kanka diye de fazla yoğunsa çok ilgili değildir diye çekiniyorum.
Feride34 [silindi] anlaşması vardır belkide ama silivrideki özellerde oluyo yani yarın kontrolüm var sorim bunu😂
[silindi] Feride34 bende instagramdan görüp gitmiştim işte aynı videolarda göründüğü gibi bir kadın asistanı da tatlı bir kız dediğim gibi daha yeni öğrenmiştim ilk karşılaşmamız biraz tatsız oldu ben o yüzden gitmek istemedim bidaha yoksa doktorluğuna lafım yok herkes aynı olacak değil tabiki