Zeynepahmett morusevenanne ağız mendili önlük yarım kollu zıbın dışında hepsini koydum. Kızımda da aynı şekilde yapmıştım hepsini giydirmislerdi valla
morusevenanne Zeynepahmett evet kısa kollusunu düşündüm ben de tulum da ekstra aslında onu da mı giydirmişlerdi
Tugceynr mrvears bizimde herşey hazır çok şükür 34+2yiz. Nefes zor alıyorm bende özellikle yürürken bide sanki 2 gündür çarpıntı oluyo nabzm çok hızlı buda rahatsz ediyo beni
morusevenanne mrvears ben de 34 teyim. Sık sık mide yanması karın ağrısı yasıyorım özellikle kahvaltıdan sonra 🙊 bde enfeksiyon çıktı ilac başladık. Hastane çantası hazırlıcam ben de artık. Liste yapmaya çalışıyorum ilk bebek olunca ne lazım da emin olamıyorum 🙂
Zeynepahmett morusevenanne tulum yok ki canım yani benim hastane cikisimda yok. Ayaklı bijama ve üstü düğmeli kollu bir üst var.. tulum yok.
morusevenanne Zeynepahmett 10lu sette benimkinde var tulum ben de koysam mı napsam bilemedim okuduklarım komple vermiş 10luyu.
Zeynepahmett morusevenanne e canim üst üste giydiremezler ki zaten şimdi aklıma geldi mesela o incecik önü açılan ipli içlik onu da koymamistik.. bence koyma ama sen bilirsin zaten giydirmediklerini verirler sana geri..
Tugceynr mrvears doktor 120ye kadar nabız hamilelikte sorun olmaz dedi ama 100 bile olduğunda sanki kalbım sırtımda atıyo gibi hissediyorum. 2 ay önce filan 185 190 nabızla acile girmiştim
Yagmur_C mrvears geçmiş olsun canım benim de var çarpıntım. Peki normal doğum mu düşünüyorsun kalp rahatsızlığı engelliyor mu yoksa
Yagmur_C mrvears boşver doktorlar ne derse o olsun. nasıl doğduğu çok önemli değil siz sağlıklı olun da 🥰
Zeynepahmett Bilge01 zaten bir tane ince askılı zıbın oluyor ya canim bir de yarım kollu zıbın. Zıbın üstüne zıbın rahat etmez diye. Hem yazın doğum yapmıştım sıcaktı.. bu sefer ise tam tersi yarım kolluyu koyacağım ince askılı atlet zıbın koymayacagim