Zehra0407 Kızlar merhaba ınofolic ilacı kullanıp kısa bir süre de hamile kalabilen oldu mu? Ve enfeksiyon gebeliğe engel olur mu?
Denizdrsy Zehra0407 ben inofolic 2. Pakette rahim filmi çektirdim cektirdigim ay hamile kaldım hangisi iyi geldi bilmiyorum 😊
kadriye25 Zehra0407 ınofolic bence çok iyi 3. Ayda kaldım. Evet enfeksiyon gebeliğe engel onu halletmek lazım
Hatice35 Zehra0407 1,5 sene çocuğum olmadı inofolic kullandığım ilk ayda tedavisiz hamile kaldım gerçekten hamile kalmaya kolaylaştırıyor
Sksksksks Zehra0407 bende inofolic combi kullanıyorum 14nde 1 ay olacak birde rahim filmi cektıreceğim bakalım Rabbim nasip edecekmi 🤲🥰
Zehra0407 Denizdrsy Hmm ne güzel çok sürmeden kalmışsınız. 😊 Bende doktor film istemedim. 4 ay kullan duruma göre hormon testi yaparız dedi sadece
Zehra0407 kadriye25 anladım enfeksiyon içinde doktor fitil verdi 3 günde 1 kullan dedi ama. Inofolic icinde kullanacağım bakalım. Hayırlı olsun bebeginiz. 😊
menesse Bende 4 gündür inofolic combi kullanıyorum eğer işe yararsa herkese tavsiye edeceğim pco dan dolayı bebek olmuyor
Zehra0407 Hatice35 ne güzel umut oldunuz öyle. İnşallah Rabbim bizlere de isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲
Zehra0407 Sksksksks Adetin 5.ci günü başladınız dimi kullanmaya bana doktor o zaman başla dedi. Inşallah hersey gönlünüzce olsun 🥰
Sksksksks Zehra0407 yok canım bana oyle bırsey demedı hastayken gıtmıstım zaten 3 ay kullan dedi sadece