Mom8 hifa_16 ikiside kaba duruyor tabi sizin tercihiniz yine ama daha naif isimler var başka isimler mi baksanız
kardelen214 hifa_16 hıfanur ismi de güzel anlamı da çok güzel tercihim hifa olması.Mahallemizde afra diye bir çocuk vardı afra tafra diye dalga geçerlerdi tabi seçiminiz sizin düşünceniz sağlıkla gelsin evladınız :)
Tugcem50 İkiside hoş degil kulaga hoş gelmiyor değişik olacak diye harfler biraraya nasıl geliyor böyle şaşıp kalıyorum saglıcakla gelsin bebişler 🤗
hifa_16 Tugcem50 Değişik olmasından ziyade islami bir anlamı olmasını istedik. İki isimde dinimizde önemli bir yeri olan sahabe hanımların isimleri 😊 Tabi çevremizde olan bi ismi de koymak istemiyoruz fikriniz için teşekkür ederim ☺
hifa_16 Mom8 Teşekkürler, fikirlerinize açığım 🤗 Bizim aklımızda Hafsa , Erva gibi isimler de vardı kuzenlerimiz kullandığı için vazgeçmek zorunda kaldık içimize çok sinen bi isim bulamadık henüz 31. Haftam 😅🤷🏻♀️
oglum0603 Afra ismi çok hoşuma gidiyor benim cinsiyet daha kesinleşmedi ama bi kızım olursa afra koymak isterim 💕
hifa_16 oglum0603 Rabbim nasip eder inşaAllah 💕bende erkek hissediyordum ve ismi bile hazırdı ama bir prensesim olacağını öğrendim biraz da nazlı çıktı 30. Haftada gösterdi cinsiyetini sağolsun 🤭😁
Bebeklimm hifa_16 bende kızımın ismini sare hifa koymak istiyordum eşim tek isim olsun diyince sare oldu ama hifa içimde kaldı 🙃