Fatzek Kızlar 31 haftalık hamileyim bebeğim uzandığımda hatta sağa veya sola doğru döndüğümde çok hareketli korkuyorum biyerinimi sıkıştırdım diye oturduğumda o kadar hareket etmiyor mesela . yatmaktan korkar oldum😐😐😐
Cansum1 Fatzek bnm Manşallah her hali hareketli solaaa yatınca daha keyifli oluyorlar ondan hareketliler saha fazla merak etme düşündüğün gibi birşey olmuyor 🙂)) doktoruma sormuştum
Aleynaozkayaa Fatzek bende 26 haftalığım sırt üstü yatarken buluyorum bazen kendimi kasılmadan uyanıyorum sağıma dönüyorum tekme soluma dönüyorum tekme ayaga kalkıyorum aşagıya iniyo resmen vajinamda hissediyorum😔 çok hareketli ben 30. Haftadan sonra napıcam çok merak ediyorum
ZeynepKara Fatzek sağa ve sola yattığımızda bebeğe kan akışı daha iyi oluyo o yüzden hareketli oluyolar
Kibarbaby Fatzek sağ solda kan akışı kolay olduğu içindir ☺ Yani ben öyle umuyorum ☺ 22 haftalığım bendede durum öyle ☺
Burcuaykut Fatzek merhaba aynı dertten bende münzaribim 😬 dün gece hiç uyuyamadm sağa dönüorum bir sertlik sola dönüyorum bir sertlik hissediyorum artk son ayımda zor uyucam gibi görünüyor 😔
Tugbaumit Fatzek Dimi o bendede var sola yatıyorum soldan vurmaya başlıyor rahatsızım oldu diyorum sağa dönüyorum ordan vurmaya başlıyor bu sefer 😂 Anlamadım ben oğluşumun psikolojisini ne yapıyor içerde çok merak ediyorum 😂 Bizde 30+4 olduk hayırlısıyla kucağımıza alalım inşAllahh🤲🏻