Dilan_tuana Kizlar az önce uzandım birden karnımın üst tarafı oynadı dedim kesin damar falandır atıyor sonra iki üç gez böyle kayar gibi oldu karnım sanki bebek oynadı karnimda iki arada kaldım bide daha yeni 9+4haftalik hamileyim mümkünmu acaba kızlar
Sermec27 Dilan_tuana tabiki de değil canım ister 2. İster 3. Gebelik olsun mümkün değil bagırsak hareketleri muhtemelen ya da nabız atması ilk bebeğimi 17+4 lerde hissetmiştim ikinci bebeğimi 15 ten sonra cok minik hissetmeye başladım sizin için erken 🥰
Burcuckmk Dilan_tuana mümkun degil canim ben 22 haftalik oldum daha ancak bebek olduğunu anlamaya basladim
birprensesvebirprensannesi Dilan_tuana mümkün değil canım şuan o hissettiğin kendi gaz bağırsak hareketlerin. Daha minicik elleri ayakları oluşmadan hissetme sansın yok canım hele ki ilk gebelikse genelde 19 dan sonra hissediliyor 🙏
Dilan_tuana birprensesvebirprensannesi analdim çok tşk ederim 😊😊 Sermec27 kesinlikle aynenn heyecana kapılıyorum🙈😊
Aleynabardak Benimde oluyor 10+5im bagursak haraketi yada atar damar gaz 😂😂 mumkun degil hissetmek cunku
Esra357 Ben de 17+3 teyim. Biraz önce iki tane pıt pıt hissettim. Ama böyle derinden ve suyun içinden geliyormuş gibi bi his. Çok heyecanlandım ama eminde olamıyorum
Miumiu Dilan_tuana Ayy ne güzell🌸 Benim 17. Haftam bitmek üzere daha hissedemedim hiçbir şey ilk gebeliğim. Her gece konuşuyorum oğlum bir hareket yap hissediyim artık seni diye ama yook 😅😂
Sibelezgi Dilan_tuana imkansiz canim minnacik suan daha.ben 16 17 den sonra hissetmeye baslamistim 18 de tam baslamisti
Seymamuge İlk hamileliğim 15+5 te hissettim 😬 zayıf olduğum icin erkenden hissetmişim doktora sorduğumda gaz demesini bekledim ama hissettiğimi söyledi :) değişik ama cok güzel bir duygu ❤️❤️