Hasretmit 23 haftalık olduk çok kötü öksürük ve Boğaz ağrısı var ne denediysem geçmiyor ve hastanede de hiçbir müdahale edilemiyor diye duydum bu durumu yaşayan varmı nasıl geçer bu öksürük bebeğime zarar verir diye korkuyorum 😞
SrpCiveKl Hasretmit merak etme canım bişey olmaz soğuk hiçbirşey yeme ve içme ballı limonlu sıcak su ve ağzını elma sirkesiyle gargara yap sonra enfeksiyon kırılınca geçer
Hatice3 Hasretmit geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım mecburen antibiyotik kullanıyorum kbb gebeliğe uygun verdi ilacı
MuratEdaKualay Hasretmit canım zencefili kaynat tazesi tabiki iç doktorum bana tavsiye etmişti çok iyi geldi ilk haftalarımda olmuştu bendede
Maral Bendede olmuştu şiddetli öksürük sıcak ballı süt geçirdi iki günde kesti sabah akşam 3-4 kere ictim
Eminedgds Hatice3 Üzüldüm canım buna işte 😏 hiç mi gelme şansı yok eşinin bu doğum ne Zaman nasipse 😏
oglum0603 NaimeYilmaz merhaba hamilelikte kullanilirmi ballı karabiber bendede öksürük var 9 haftalık hamileyim
Esracim Hasretmit tatlım doktoruna konuş zarar konusunda ama bir arkadaşıma öksürük ve ikinma yapmamaya çalış bebeği etkiler demiş doktoru. Öksürüğü harnup pekmezi bende işe yarıyordu.