Mervekomur Kızlar 14 haftalik hamileyim 2 gündür inanılmaz bacak agrım var ayakta durmuyorum çok fazla dün gece belim ve sol bacağım çok agriyodu bugünde iki bacağım yasayan varmı neden oluyordur ve nasıl gecer
Almirasu Mervekomur kramp giriyor canım o hamilelikte oluyor ikinci gebeliğim benim de ilkin de de oldu ikincisin de doktora gittiğin de söyle magnezyum verir
Burcag Mervekomur benimde öyleydi doktorum magnevit ve coledan başladı. Biri magnezyum biri d vitamini. Zaten 3 aydan snra düzenli başladıkları vitaminlermiş. Gitmeme cok varsa magnevit alabilirsin. İlaç olmadıgı için reçetesiz veriliyor zaten. Suda eritip günde bir kez içiyorm
irorkay Mervekomur ayyy benim de aynııı benim kuyruk sokumumda ağrı oluyor. Ama şunu farkettim hareket iyi geliyor ne zaman hareket etmezsem daha çok ağrıyor
Gulsurmeli Mervekomur Sinire baskı yapıyor ağrı olarak bize geri dönüyor benimde geçenlerde gece hiçbişe yoktu sabah kalktım sol ayağım şişmiş üzerine basamıyorum ertesi gün kendi kendine şişi inmişti normale döndüm endişe etme okuduğum kitaplarda böyle yazıyor içim rahat etsin diyorsan doktoruna sorabilirsin
Nundiyebiri Yanlış bilmiyorsam kalsiyum eksikliğinde kramp oluyormuş süt ve süt ürünleri tüketiminiz azss
Mervekomur Nundiyebiri evet canım ama ben süt ve süt ürünleri tüketmiyordum kan ilacı kullanıyorum eczacı bana bu ilacı kullanırken biraz tüketme etkisini düşürüyo demişti o yüzden bende ilacı geceleri alıyorum gene de az da olsa tüketmeye çalışıyorum
Mervekomur Burcag eşim biraz pimpirik biri doktor ilaç yazmadan kullanmamı istemiyo bende duydum bu ilacı ama olmazsa erkene çekicem randevumu en azından o bi ilaç yazarsa rahatlarım
Mervekomur irorkay benimde o bölgede agrım vardı ama otursam agriyodu kalksam agriyodu ılık duş alınca biraz daha iyi oldu düşük riskim var çok ayakta kalamıyorum hareket iyi gelirde
Mervekomur Gulsurmeli yok öyle endişe etmem hep ilaçsız çözmeye çalışırım elimden geldiği kadarınca inşallah bi an önce geçer