Hamileliğimin başından beri hep pozitif doğum hikayeleri duymak istiyordum ama çoğu zaman çevremdeki herkes kötü tecrübelerini paylaşıyordu bende kulak tıkıyordum, hiç doğumdan korkmadım iyi ki de korkmamışım. Oğlum 17 günlük oldu bile bende size sonunda hikayemi yazayım dedim umarım korkan arkadaşlara yardımcı olurumm.
17 ocak akşamı 18.00 gibi yemekten sonra tv karşısına uzandım hafif hafif sancılarım vardı ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısı ne bilmiyorum tabii ki anlayamadım bir yandan hurma yiyordum bi yandan sancılar artıyor mu acaba diye kendimi dinliyordum saat 21.00 da artık tam anladım doğum sancısı olduğunu acaippp heycanlandım eşimde yanımdaydı beraber dakikaları sayıyorduk ve sancılarım asla dayanılmayacak gibi değildi ve ben en baştan beri sancılarımı evde cekmek istiyodum öyle de oldu saat 23.00 da kadar evde yürüdüm hurma yedim tv izledim ama adet sancısından daha fazlaydı sancılar yine de iyiydim yani bunuymuş diyodum sonra hastaneyi aradık ne zaman gelelim diye eğer hala dayanabiliyorsa bekleyebilirsiniz 5 dk bir olduğunda sancılar gelin dediler bende evde küvete oturdum bi yandan ahududu çayı içiyordum açılmalarım hızlı olsun diye hatta biraz uyuyayım bile dedim ama heycandan uyuyamadım artık 18 ocak olmuştu 03.00 de evden çıktık sancılarım artmıştı artık cidden hissettiriyodu kendini hastaneye vardık bu arada arkadaşım meryem ana otunu yaptı bana hastaneye kontrolde baktılarki 4 cm açılmam var nst de sancılarım 100 çıkıyor 1 saat yürü dediler hastanede yürüdüm merdiven çıktım iyice artmıştı sancılar saat 04.00 baktılar 8 cm açılmam vardı artık her sancıyla ıkınıyordum suyumu patlatmaya çalışıyordum. Ebe suyunu kendin patlatmalısın ben müdahale edersem bebek strese girebilir dedi 05.00 da suyum patladı artık doğum tam anlamıyla başladı gerçekten sancılar iyice bastırmıştı her sancıda ıkınıyordum saat 06.08de oğlum kucağımdaydıı😍 gerçekten bebek çıkar çıkmaz bütüüün sancılar acı herşey bitiyor gerçekten böyle çok ağır denilcek sancıları toplam 3 saat çektim diyebilirim Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşAllah🌸🌸