Bahar3461 Glsmyldz09 kesinlikle 3.ayimdan sonra bir portakal sevdası bastı beni hergun bi tane mutlaka😁
Ylzysn Bukettunahan ben sürekli tatlı yedim halada en çok yediğim diyebilirim kız gelicek llah nasip ederse bana da hep erkek dediler ama kızmış 😀😀
B-s123 Ylzysn bende sürekli tatlı tarzı yiyorum çikolata tarzı bana da hep erkektir dediler ama kız çıktı 😂 aşırı yiyorum ama ben
Ylzysn Bukettunahan ben sürekli tatlı yedim halada en çok yediğim diyebilirim kız gelicek llah nasip ederse bana da hep erkek dediler ama kızmış 😀😀
AysSzg Glsmyldz09 Limonn her gün 2-3 tane yiyordum ilk başlarda şimdi eskisi gibi yemiyorum Zaten limon yememden herkes anlamıştı kız olacağını
Pirincveannesi mhsn kaç haftalıksınız prki bencede sorun olmaz çünkü mesela ekmek tüketiminde beyaz ekmeği bıraktırıp genelde ya tam buğday yada taha tahıl ağırlıklı ekmeklere yönlendiriyor bende sevmezdim ama canım çrkiyo kajvaltıdan sonra günde bi kase yiyorum valla
Oznur8Mehmet44 11 haftalık şuan ama hiç öyle aşırı derecede istediğim bişey olmadı hamileliğimi öğrendiğim zamanda virüse yakalanmıştım tavuk eti çok severdim midem bulandı görmek bile istemiyorum artık ve tereyağı eritmek bana zulüm 🤦🤦
Minimalist_anne Glsmyldz09 ilk zamanlar ne alakaysa acılı şalgam suyu çok çekti canım. Şimdilerde ise deli gibi beyaz peynir yiyorum. Zaten çok severim ama sabahları 2 kare yiyorsam 5 kare yiyorum mesela. Nasıl güzel geliyor 😅😍
kubraannecikk1 Çilek kivi ve muz dünde canım acayip nar çekti iki tane kocaman eşim temizleyip verdi ama çilek ve kivi ayrı onları baya tüketiyorum çilek kış olmasına rağmen evimde hiç eksilmiyor.kahvaltıda bile yiyorum