Attent Ylzozprn 27.28 haftaya kadar duzensiz olur bebek hareketleri kendine rahat pozisyon bulup uyur bebek
Merinosunannesii Ylzozprn bende senin gibi korkmuştum seninki yine belli etmiş kendini benim kız 2 gün boyunca ne hareket etmişti ne de tekme atmıştı arada yapıyorlar öyle
Merveligibi Normal canım korkma allahın izniyle benimde öyle 28. Haftaya kadar düzensiz hissedersin ve az hissedebilirsin
Ylzozprn Merveligibi anladım canım öyle diyorlar dün etmedi sorun etmedim yine ama bugünde etmeyince evhamlandım normalde hareketli Çünkü
Ylzozprn Sedaerhan pazartesi kontrolüm var doktorum da uzak yarın sağlık ocağına gideceğim kalp atışını mı dinlesem acaba
Fulya90 Canım bi doktoruna görün yada ara 24 saat içinde bebeğin belli aralıklar da hareket etmesi gerekir
Seymassrioglu Ylzozprn evet 2 gün yaşadım farklı bisiler yemeyi dene tepki verecektir mutlaka ne bilim ben çikolata galn yiyodum tepki vermedi en son fıstıklı dondurma yediğimde birden hareket etmişti dene bakalım belki işe yarar
Pkzctz Ylzozprn benim bebeğimde 24 haftalık hareket etmiyor fazla öncesinde bayağa kıpır kıpır bir bebekti doktora gittim doktor karnı tok ondan hareket etmiyor dedi
Ikra63 Benimde ilk gebeligim 21.ci haftaya girdim ama daha hissetmedim sadece karnımda kalp atışları gibi oluyo elimi karnıma koydum pıt pıt die hareket var acaba o mu tekme filan daha hissetmedim ama yardimci olurmusun cok korkuyorum :(((