Merhabalar hanımlar pazar günü regl olucam pazartesi iğnelerle başlıcam inşallah tüp bebeğe 2 kimyasal düşüğümüz oldu 1 yıl 8 aydır evliyiz eşimde sorun vardı olmadı düşüklerin sebebi de oymuş erkekler bizler gibi olmuyo daha çekingen bi de sorun kendilernde olunca ekstra yanaşmak istemiyolar hwp şu ay başlayalım bu ay başlayalım diye erteliyordu en sonunda patladım dedim ki ya rabbim bize bunu nasip edecek inşallah ama demek ki yolumuz farklı olcak artık tüp bebek de bi ihtiyaç insanlar bunun okulunu okuyor kullanılan teknolojilwr ilaçlar doktoru embriyolog hemşire kat görevlisine kadar o insanların bu ay evlerine götürecek rızıklarında bizim de paramız olacak demek ki diye konuştum eşimle öyle kabullendi ki aslında bende böyle kabul ettim önce niye ben herkesin kolay oluyo niye benim böyle diye çok düşündm snra rabbim böyle bi ferahlık verdi kalbime siz de bu açıdan düşünün eşlerinze bu şekilde anlatın Allah neyler neylerse güzel eyler sabır acı meyvesi tatlıdır hepimizin ama geç ama erken nasip edecek Allahım iyi düşünelim iyi olsun güzel anne adayları bir yandan tedavi süreci korkutuyor bi yandan heyecan tavan bana da tüm tedavi sürecinde olanlar için de dua edin birer Fatiha Ayetel Kürsi okuyun olur mu bu ay başlayanlarla da iletişimde olalım 🖤🏵