Ceyda23 Kızlar 6+1 deyim iç çamaşırimda kahve rengi leke gördüm peçeteye sildim peçeteye bişey gelmedi şuan başka leke de gelmedi çok korkuyorum kötü bişey olsa leke devam ederdi dimi bilen varsa yazsın lütfen
Mervee26 Ceyda23 yerleşme kanaması deniyor. Açık kırmızı renkli olmadıkça ve bu kadar az miktarda oldukça sıkıntı yok deniyor. İçiniz rahat etsin. Kanamanız devam ederse doktora gidersiniz
Mappazule53 Ceyda23 bende de o dönemde olmuştu. Doktora gittim Protestan verdi. Şuan uzan dinlen gene gelirse tedbir amaçlı gitmem içini rahatlatır.
Naz11 Bende de çok erken zamanda görüldü şuan 10 haftalık oldum düşük iğnesi ve ilacı kullanıyorum doktoruna söylemelisin
Ceyda23 Mappazule53 ben 3 gündür içiyorum progestan i belim ağrıyor diye doktor vermişti ilaca rağmen leke olması normal mi
Mappazule53 Ceyda23 ben ilacı kullandıktan sonra 1-2 gün çok çok az olmuştu ondan sonra olmadı. Hatta doktor bir ay daha kullan dedi ama ben kullanmadım i. Sadece bir ay kullandım. Şuan 4 aylık oldum neredeyse şükür bir sorun olmadı🤲🏻