Mary06 Tugba2303 ben de şoktan aldım yeni 50₺ye, daha doğum yapmadım almayı da düşünmüyordum ama eşim almak istedi olur dedim, kullanırım gibime geliyor, bebeği ben de yatırırken hep onda yatırıcam
Bilgeenur Tugba2303 ben almadm reflu yatagi aldm tecrubem yok ama arkadaslarm oyle onerdi babynestler biraz yumusak sanrm cok uygun degil bebege diye
Neslihan1903 Tugba2303 reflü yatağı daha mantıklı çünkü nest çok yumuşak bebekler için iyi bir şey değil
aslzyn44 bence alınmalı ben bımden aldım cokta memnunum bakalım bebegımde sevıcek mı onla beşige koycam onla salonda tutucam bence gereklı oyle pahalı alma hevesın varsa bımdekını al 50 lıraya oda ıs goruyor
Danlacan Reflü yatağı şeklinde baby nestler var ben ondan alıcam e bebek ten ..indirime girmesini bekliyorum 😅
Gigy Tugba2303 ben gereksiz görüyorum almayı düşünmüyorum ,doğunca bakarım duruma göree olmadı alırım dedim
Seher- Tugba2303 bende aldım kararsız kalmıştım ama şimdi düşünüyorum da iyi ki aldım diyorum sonuçta reflü yatağını her yere çıkaramam ama bunu bir yere gidersem yanıma alırım yatağa koltuğa koymak yerine onun içine koyarım diye düşündüm gayette uzun ömürlü bir şeye benziyor en az bir üç dört ay kullanırım
mucizem09_ Tugba2303 vala canim ben cok kararsizdim sonra benim cevremde alan vardi baya kullaniyormis 7 8 aya kadar misal annenlere gidiceginde felan yatmaya olur ya kalacak olursun ozamanlar lazim olur besikte degil yannimda yatsib yerde dersen yanninda yatar bana baya mantikli geldi bana oyuzden alicam ben
Seher- mucizem09_ dediğiniz gibi çok kullanışlı bir şey aslında bende bir yere giderken özellikle işime yarayacağını düşünüyorum
mucizem09_ Seher- kullanirsin ya ilk cocuksa bide allah nasip ederse 2 3dede kullanilir yani cok cok pahali birseyde degil neye vermiyozki pars