Tatliskoo Kizlar yarin 32 haftalik olucam az önce dustan sonra kasiklarimda biraz agri oldu sonrada lavaboya gittim ic camasirim hafig islakti damla damlada vardi su gibi renksiz acaba suyummu geliyor anlayamadim basina gelen varmi acaba
EsmamM18 Tatliskoo su geldiğin de aklın da şüphe olmaz anlarsın. Sanki musluktan akan su gibi durduramazsın. Senin ki akıntı. Bir de duşdan sonra gelmesi normal.
heyymomm Tatliskoo idrar kaçağı da olabilir su öyle damla damla gelmez diye bilmiyorum ya bi anda gelir ya da sızıntı şeklinde ama sızıntı da öyle damla şeklinde olmaz. isterseniz eczaneden amniyon test pedi alın içiniz rahat etsin
akgunhatice Tatliskoo canım suyun sızsa öyle damla şeklinde gelip kesilmez akıntıdır o büyük ihtimalle. Suyum sızmaya başladı da doğuma gittim sıvı şeffaf kokusuz durmadan azar azar sızıntıydı yani bir kere sızmaya başladımı durmaz suyun ama istersen eczaneden turnusol kağıtlı pedlerden alıp renk değişimine göre akıntı mı suyun mu kontrol edebilirsin
Mertim Bende 31+2 yim benimde günlük olarak damla damla ıslaklık geliyor.sanki kaçırmış gibi🙈normal mı bu haftalarda bilmiyorum
Tatliskoo Mertim benimde oyleydi aynen acaba idrarmi kacirdim diye dusundum ama yinede korktum biraz ya
Brcklc Bence hicbirsey yok sorun yapmayın o su böyle gelmez birden gelir damla değil afedersiniz o hepimiz den gelen sivi
44_58_44 Tatliskoo kanı sulanmış renkte düşün canım… Yanı benim ilk doğum da kırmızı su boşaldı resmen kardeşimin de öyleydi
Merveakbb Tatliskoo Aynisi bende var canim 31+6 duştan çiktim 1 saat sonra iç çamaşirim su gibi akintimi deyilmi anlamiyom