Elcnerdgn 20+5 haftalığız artık bebeğin hareketlerini hissediyorum eşimde hissediyor elini koyduğunda, detaylımızı da yaptırdık geçen hafta ☺ Sadece dün aksamdan beri hareketini hissedemiyorum tabi insan panik oluyor. Sizlerde durumlar nasıl ? ☺
CaglaBlgn Elcnerdgn 21+3 bizimde canim. Gecenlerde iki gun boyunca cok az kipirdadi ama simdi surekli kipir kipir 🙂 endiselenme arada boyle oluyor 🙂
Fulyag Elcnerdgn biz daha hareketlerini net hissedemiyoruz çok nadir birşeyler hissediyorum kafamı buna takmış durumdayım 😁
PasaninAnnesi Elcnerdgn 21+4üz benim tosbiğim gündüzleri uyuyo sanirim disardaysam gündüz kendini hic belli etmiyo ama evde ayaklarimi uzatip oturduğumda sürekli kıpır kıpır gündüz hareketi cok olmuyo bazen ama aksam 6 7 gibi basliyo gece 1e kadar sabahda 6da falan uyanık oluyo 😊 bu aralarda artık poposunu mu kafasını mı biyerini yaslıyo karnıma artık hissediyorum herseyini kilomuz biraz fazla bazen cok sarsıyo karnımı disardan da görüyorum 😊 ama 24.haftaya kadar düzenli olmuyomus hareketleri icini ferah tut sende canm ara ara oluyo 😊
Elcnerdgn CaglaBlgn insan Yinede bi panik oluyor ☺ Bide sanırım uyku düzeni kazanma aşamasındalarmış bazen 1gün bile uyudukları oluyormuş bi sitede öyle okumuştum 😄
Elcnerdgn Fulyag kişiden kişiye değişiyormuş canım bu durum. Bu arada kaç kilosun doktorlar kiloya da bağlıyor biraz
ulza Bende aynı soruyu soracaktım) bebeyin hareketlerini bu haftada ne sıklıkta hiss etmemiz gerek acaba.Ben en çok akşamlar hiss ediyorum.İkinci hamileliyim.İlkinin üzerinden 8 sene geçti.Hiss etdiklerimi bile unutdum)
Elcnerdgn ulza geçen hafta sadece akşamları yemekten sonra kıpırtılar hissediyordum. Ama bu hafta sabah akşam öğlen pıt pıt hissediyorum hatta o an üstünde ince birşey varsa dışardan bile bi kıpırtı görüyorum ☺
Denis19 ulza bende acıkınca hissediyorum sabahın erken saatleri ya da akşama yemek hazırlarken durmuyo yemek mi istiyo acaba 🤗
Fulyag Sbarut Doktora da gittim herşey normal gözüküyor ama herkes hissetti bir ben kaldım gibi geliyordu yalnız değilmişim demek ki 😁
Sbarut Fulyag bende yeni ayrıntılı ultrasona girdim bir şey yoktu çok şükür 🙏🏼 Uyuyordur diyorum hep kendime 😃
Fulyag Elcnerdgn evet öyle diyorlar doktora da sordum normal yavaş yavaş hissedersin dedi 61 kiloyum çok aşırı kilom da yok ama biraz hızlı aldım belki ondandır 🙄
Fulyag Sbarut ben de cuma günü gireceğim ayrıntılıya kendi doktorum kilosuna normal dedi ama sanırım biraz minyon ondan mı hissedemiyorum bilmiyorum
EdaKnayenkartal Bende 21 haftalık oldum aynen bigün az hissediyosam ertesı gün daha kıpır kıpır oluyor 😋 insan hep hissetmek istiyor tabı
Elcnerdgn EdaKnayenkartal kıpırdamıyor böyle kafaya takıyorum panik oluyorum bi pıt pıt hissediyorum oh diyorum dünyalar benim oluyor ☺💕
Elcnerdgn Fulyag evet bu sebeplerden de kaynaklanabiliyor canım ben cok zayıfım çokta kiloda almadım doktorumun direk dediği çok zayıf olduğun icin baya erken hissedebilirsin normal dedi 18.haftadan beri hissediyorum cünkü ☺
Fulyag Elcnerdgn ne güzel ben de meraktan ölcem nasıl hissedeceğim diye biraz daha bekleceğim artık napalım darısı başıma 😊
PasaninAnnesi Elcnerdgn o haftalarda genelde hareketlerinin azaldıgını okuyorum burda 23 24 de hareketleri azaldi falan diye insallah öyle olmaz neden yavasliyo onuda anlamadim ama sağlıkli olsunlarda 😊