HilalzdemirEr 11 mayısda trsnsfer oldum dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu 22 mayısda pozitifi gördük çok şükür♥️
Bas Bende tüp bebekle hamileyim çok şükür ki üçüncü denememde kızıma kavuşucam yarın 30 haftalık oluyoruz rabbim bebeklerimizi kucavımıza almayı nasip etsin inşş
Guler30 9+6 dan tüp bebişimle selamlar 🤗 iki başarısız aşılama ilk tüp bebek denemesi sonucu pozitif.
Busram23 Ben ılk kızımı tüp bebekle kucagıma aldım sımdı ıkıncı embriyo transfer ettırdım ve oglum gelıyor 16haftalik
cito83 benimde tüp bebek dondurulmuş tek embriyo son şansımdı 4 aşılama 3 tüp bebek hiç ummadığım anda pozitif 10 haftalık ama hala inanamıyorum
Busraakkaya Beeen 22 mayısta transfer 31 mayısta pozitif ayın 11inde kalp atışlarını duyacağız allah nasip ederse 😍😍
Minikmucizem4490 HilalzdemirEr HilalzdemirEr kalp atisi icin henuz 2 hafta var dedi doktorumuz sadece ultrason yaptik kesemizi gorduk cok kucuk daha 6mm dedi doktor kalp atislari zaten 5 haftalikken filan duyuluyomus ama haftaya bi daha bakicaz insallah ☺
HilalzdemirEr Kızlar tam olarak bizler nasıl hesaplıyoruz son adetin ilk günü benim adetim ilaçlardan 1 hafa gecikti mesela dondurulmuş embriyo transferi birde