Esrakynr Merhaba anneler🌸 12 haftalıgız bebegımın eli bacakları ultrasonda bellıydı. Eger bellıyse erkek degılse cınsıyetıne kız dıyorlar sızce dogrumu? Tespit eden oldumu🥳🙏🏻
Ebrununbebe Esrakynr hergün yeni bişey duyuyom burda ☺️☺️☺️ bnm 12.haftamda baktılar herşeyi oluşmuştu 14 üncü haftada doktor kız dedi 🙄🙄
Crn1996 Esrakynr canım asla öyle birşey yok doktoruma sormuştum böyle birşeyin mümkün olmadığını erkeğin de kızın da gelişiminin aynı olduğunu söyledi inanma yani bunlara☺️
Rabismomm4 Evet öyle diyorlar komşum da öyle bilmiş eli ayakları hep oluşuyormus erkek çabuk gelişiyor kız geç derler
Rabismomm4 Ebrununbebe öyle canım da benim bebeğim 10 haftalıkken heryeri oluşmuştu elleri ayakları felan 12 haftalıken kıza benziyor ama kıyafet almayın sakın dedi tahmin yapıyorlar heralde o haftalarda 15 haftayı bekliyoruz
Esrakynr Rabismomm4 tahminde etmediler bizi canım cok merak edıyorum hayırlısı olsun🥰ama mantıkende 12 haftalık bebegın organları saten bellı oluyordur saten ama bılemedım herkes bısı soyluyır😁
Rabismomm4 Esrakynr kızlarda yanılma payı çok oluyor erkek olsada kız diyorlar ben Gülşen hanıma sordum iki resimde de erkek diyor bakalım inşeallah sağlıklı erkek tır🥰