Mnwr Happybaby007 gecmiş olsun su anda aynı değerlerim yüksek cıkmıs sonucunuz ne oldu ne dedi doktor
Happybaby007 Ankara’ya giden avidite testi şükürler olsun normal çuktı. Sağlık ocağının yanlış sonuç vermesinden dolayı boşa panik yapmışız
nur_bekir Happybaby007 yeni okuyorum gondrinizi herhangi birsey cikti mi testlerde test yaptirdim sonuç bekliyorum küçükken 2 kere de asi oldum doktie bana etkisi geçmiştir o yüzden olabilir dedi ama bu aşılar ömürlük yapiliyo ve hiç bir belirtim yok 2 haftadır günlerim zehir oluyor herkes farklı konuşuyor
Happybaby007 nur_bekir sonucun yüksek olmasının iki sebebi var ya hamileyken yani yeni geçirilmiş yada daha önceden geçirilirmiş vücut bağışıklık kazanmış denektir. Bunun sonucuda Ankara ya giden avidite testinde belli oluyo. Bana sorarsan daha önce geçirmisşindir. Çünkü herhangi bir belirtisi olmamış söylemene göre
nur_bekir Happybaby007 evet belirtim yok testi yaptırdım Çarşamba gelicek sonuc yani değerim 1.11 olduğu ivin bu testi yaptırdılar bana
Happybaby007 nur_bekir ben tam rakamları hatırlamıyorum ama bu giden testin sonucu yüksek gelmesi lazım ki vücut bağışıklık kazanmış olsun
busecelik Benim de 1,94 çıktı cmv. Tekrar test yaptırıcam avidite testi yaptırıcam çok endişeliyim inşallah bir şey cıkmaz