Birtane2307 damlali benim doktorum yan etkisi olmamasi İcin uyumadan once al demisti hic yan etki yasamadim
Ugur_bocegi001 damlali neden fitil olarak kullanmıyorsunuz ? Özel değilse. En rahat o olur sizin için
Nehirimmm06 damlali ben hem iğnesini hem ilacını içiyorum canım iğneyi olunca öyle bi başım ağrıyor ki çatlayacak sanıyorum
Senem94 Ben 25 kasımdan bu sabaha kadar günde 3 kez 2şer tane olarak kullandım. Hiçbir yan etkisini görmedim. Gerçi vajınadan kullandım. Biraz tahrişler kaşıntılar dışında bir şey olmadı
damlali Senem94 alttan alamıyorum rahim agzı enfeksiyondan dolayı kanlı akıntm geliyor doktora ordan alma oda tahriş eder dedi ağızdan alıyorum
Senem94 damlali valla daha kolaysa ağızdan al. Beni ciddi anlamda rahatsız etti. Yara bile oldu. Allahım acil şifalar versin arkadaşım. Dilerim en kısa zamanda rahata kavuşursun
damlali Senem94 ağzından mecbur alıyorım belki bırakırım doktor almasanda olur artık dedi ama korkuyorum canım yaa
damlali Ugur_bocegi001 canım bunca zaman alttan alıyordum pembe kanamalarım oluyordu sonra sebebi bulundu rahim agzında hassasiyetin var dedi doktor kanama ordan sızıyor dedi progrstanı alttan alma tetikliyor dedi o sebepten mecburen cankm
Ugur_bocegi001 damlali Hadi ya, uyurken içmen daha faydalı olacak o zaman başka türlü yapamazsın. Bana da bayılmam olduğu için ağız yoluyla alma seni daha kötü yapar demişti
Buketkucuk damlali baş ağrısı gibi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ama mide bulantısı baş dönmesi falan yapıyor
enisenalbant damlali Bende ağızdan almaya başladım artık fakat bende akşam yatarken alıyorum etkisini görmemek için 😊
Dlkelc09 damlali baş ağrısı baş dönmesi nedes darlığı halsizlik ve aşırı uyku yapar. Ben hem hapını hem jelini.hem.ignesini 3 ay kullandm ilk aylarm rezil geçti. Siz sadece hapını kulllanıyorsanız doktorunuza söyleyin hapı fitil şeklinde kullanın. Baya rahatlarsnz
Dnz_yksr damlali bas agrisi ne ki ben de ağızdan alıyordum ilacı içtikten sonra ayağa kalksam düşerdim oyle bi bas donmesi ilac içtikten sonra mutlaka uyurdum artık uykumu yoksa bayılıyormuydum bilmiyorum ama böyle etkileri olabiliyor 200 mg kullandım
dilan4 Bende kullanmaya başladım alttan günde 2 defa alyrum,gece uyumadan önce aldığımda yarım saat içersnde çok sıkışıyorum lavaboya gitmek için dayanamayıp gidiyorum, sorun olur mu bilmyrum, sabaha kadr mı tutmalyım bilgisi olan var mı