Haticeberen1 Merhaba anneler . 12 haftagiz biz yarın farklı bı hasteneye gideceğim 2 li tarama testi yaptırmak istiyorum direk gittiğim zaman yapiyorlarmi yoksa onun için randevumu verecekler nasıl oluyor
Mervenur19 Haticeberen1 ben özele gittim hemen aldılar özel devlet farketmeden hemen alırlar diye düşünüyorum altı üstü bi kan alıyorlar
Haticeberen1 @Mervenur19 @cgdm-trzi kanı alırlar ultrason dada bakarlar mı yarın cinsiyeti söylerler mi acaba size söylediler mı bende özele gidecem
Mervenur19 Haticeberen1 kan aldılar ultrasona da baktı ama cinsiyet için erken dedi tahminde dahi bulunmadı benim için sıkıntı değil şimdi bi cinsiyet söylese sonra değişse çok üzülürüm çünkü söylediği cinsiyete bağlanırım direk😅
akiladamhil Haticeberen1 ben 12+5 te ikili tar. Yaptırdım yerinde olsam randevu alırdım. Bu arada biz cinsiyetini de görmüştük o gün. Şuan 15+2 deyiz bakalım değişcek mi cinsiyeti
cgdm-trzi Haticeberen1 ultrasonla ense kalınlığına baktı sonra kan verdim cinsiyeti içinde kıza benzediğini söyledi ama kesin demedi 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım sağlıklı olsun da 🥰☺️