Atalaylar Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben normal olmam gereken kilodan fazla bi kilo ile hamile kaldım. Yazın hamileliğimin son üç ayı olacak. Herkes diyor ki yazın 2 beden büyürsün. Hamilelikte kaç beden büyüdünüz ? Ortalama kaç kilo aldınız?
Burcuckmk Atalaylar bende kilosu olan biriyim canim 88 le hamile kaldim 22 haftalik olcaz yarin bir bucuk kilo aldim
Nilasyamom Atalaylar ben 74 ile hamile kaldım şuan 77 olmuşum. 19 haftayız 🎀🤲 bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Melike2 Atalaylar 65le hamile kaldım 37 haftalığım 76 kiloyum son 2 ayda hızla kilo alınıyo evet. ben pandemi döneminde gebelik öncesi 7 kilo aldım onun üzerine hamile kaldım o yüzden başta dert ettim nasıl vericem bu kiloları diye ama düşününce evlatlarımız sağlıklı olsunlar önemli olan bu sonra zamanla veririz inşallah yapıcak bişey yok iki canlıyız illaki alınıyo 😁😁
Atalaylar Burcuckmk bende 82 ile hamile kaldım tiroid hastalığım vardı o yüzden hamilelikten önce veremedim 😟 çok iyi umarım bende 20. Haftalarda senin gibi az kilo almış olurum 🌟
Burcuckmk Atalaylar benimde hamile kalinca tiroidim yuksek cikti ilaca baslamak iyi geldi sanırım bide normalde iştahli biriyimdir ama gebe kalinca cok seyden midem bulandi yemekten uzaklaştim daha yeni basladim yemeye ondan sanirim kilo almadım
Atalaylar Nilasyamom haklısınız en önemlisi sağlıkla kucağa alabilmek ama ne bileyim insan kafasına takıyor bazı şeyleri 🤷🏻♀️
Atalaylar Kosemen54 kaçıncı aydan sonra kilo almaya başladınız? Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza az kalmış ❣️
Burcag Kosemen54 merhaba kaçıncı haftadan sonra kilo aldınız acaba :) bende 47 ile hamile kaldım 15 haftam bitti alsam alsam yarım kilo ya almısımdır ya aynıyımdır yani :)) doktor bebek cok sağlıklı bebeğin ağırlıgı da boyu da iyi dedi. 5-6 aydan sonra kilo almaya başlaman bile normal dedi. Hafif bir alt karnımda büyüme var sadece hacim olarak pantolonlarım kapanmıyor.Çok şükür genel sağlığımda iyi ama insan hamileliği hissetmek istiyor :)) böyle olan var mı merak ettim :)
1DenizKizii bende 78 ile hamile kaldim bulantidan dolayi 68 e düsdüm su an 31 haftalik 77 kiloyum canim 👶🏼
Atalaylar Melike2 bende başındayım ve dert ediniyorum 😂 haklısınız sağlıkla alalım kucağımıza geri kalan herşey geçer gider
mirka8696 162 boyundayim 78le hamile kaldim 41. Haftadayim yani dogurmak uzereyim😁 87yim suan. Bebeğimi cok yukarda taşıdım mideme baskı yaptığı için pek yiyemedim öğünlerim küçüldü yoksa dikkat etmediğim icin eminim daha fazla alırdım ☺😊
2baby1mom Ben ilk hamileliğimde 53 den 90 a çıktım bilinçsizce yiyerek 🙈 şimdi 16 haftalık hamileyim 61 le başladım 57 ye indim şuan 60 kg ile devam ediyorum 😄
buiyimi Burcuckmk tiroid ilacı aldırmıyor gibi geldi bana da benimde gebelikte yüksek cıktı ilaç kullanıyorum
Atalaylar Burcuckmk ben haşimato tiroidim. Bu yüzden metabolizmam çok yavaş çalışıyordu kilo veremiyordum Pandemide otura oturada almış bulundum maalesef. Hamile kaldığımdan beri dikkat ediyorum kısmet bakalım 🌟
Htcklygt Atalaylar bende 90 kgyla hamile kaldım ,11 kg aldım37 deyim bende dikkat ettim ama baya sporumuda yaptim doktorumun izniyle onunda etkisi oldu yoksa bi 10 kg daha alırmışım herhalde:((
buiyimi Atalaylar ilk gebelikte 86 ile hamile kaldım 108 ile doğurdum. 44 bedendim 48 beden oldum. Şimdi 90 la hamile kaldım 14 haftalığım almadım ama ben son aylarda aşırı kilo alıyorum son 1 ayda 7 kilo almıştım 🤢
Atalaylar buiyimi tiroid ilacı kilo aldırmıyor sadece tiroidim yavaş çalıştığı için kilo veremedim birde pandemiden yiyince durum ortada 🥲
diyhomelif Atalaylar ben 85 ile hamile kaldım şuan 36 haftadayım 90im beden olarak aynıyım göbeğim büyüdü sadece 🤗