buiyimi Sumisalii 13 +5. Ancak İkili testte doktor 4 gün daha öne alarak yazmış. Ikili testin kan sonucunda da kana göre daha düşük hafta çıkmış. Çözemedim bu hafta işini 🤭
brcnbyrm Sumisalii teşekkür ederim iyiz siz nasılsınız 🐣 13+3 üz henüz bizde 🥰Düzce’de yasıyorum siz nerdesiniz 😊
Sumisalii brcnbyrm tesekkur ederim benim bulantilarim fln oluyor halsizlik pek iyi geciyor diemem bende kayserideyim
Sumisalii brcnbyrm 11 haftalikken erkege benziyor demisdi duandada belli deil gostermedi dedi doktorum
brcnbyrm Sumisalii benim cok şükür ki ne bulantım ne koku hassasiyetim hiç biseyim olmadi 🙏 evet bize de erkek dedi 13. Haftada da erkek dedi ama soru işareti koydum yanına dedi bakalım 16. Haftamızda gidince gösterir belki 🙈
_Elifffffff_ Sumisalii merhablar 13. Haftadan bildiriyorum cumartesi günü ikili tarama testine gidicem allah izin verirse 🤲hayırlı haberler alırım inşallah dua etmenizi istiyorum hanımlar ilk hamilelik zamanlarım baya riskliydi sizin dualarınız kabul olur inşallah 🤲💚
Sumisalii Insallah hepimizin sonuclari hayirlisiyla temiz cikar rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder canim
Elzeminval Ben de 13+5 ☺️ Elhamdulıllah bır sıkıntım yok şuan ıcın ikinci gebeliğim.batmanda yaşıyorum bende henüz gitmedik haftaya kontrolümüz var bızım de belli olur İnşaallah 😇