1anne-2bebek Ttemmuzbebegi yaa insallah guzel haberler alırsınız, Rabbım gonlunıze gore verır saglıklı olur ınsallah🤲 bu posta sonucunuzu yazın olur mu
Ttemmuzbebegi 1anne-2bebek inşallah haftaya bugün çıkmış olur yüce Allah’ım insalalh buraya güzel haberleri yazmayı nasip eder ilk cocugumuz inşallah hepimiz sağlıklı bı evlat kucağımıza alamyi nasip eder ateşli sknti bu günlerde sona erer Allah kimseye yaşatmasın
Ttemmuzbebegi Suna76 gösterse de onlar sana iki seçenek suncak çünkü ben 2 3 doktora gittim proflara muayene oldum ama kesin bişey demiyolar bişey cikcagini düşünmüyoruz ama ufak olsa risk var fedal DNA testi yaptırın strese girmem diyo topu sizi atiyor
1anne-2bebek Ttemmuzbebegi amın canım amın. Güzrl haberler alırsınız bızede yazarsınız ınsallah bol bol dua edin. Bnım ikinci cocugum 3 yasında oglum var bır de. Rabbım saglık versın dogacak olanlara da dogmuş olanlara da ınsallah 🤲
1anne-2bebek Ttemmuzbebegi evet doktorum bana fiyatta pazarlık yapın mutlaka. Yapılıyor demişti. Tablo var mesela 3 renk oluyor bnımkınde orta risk grubundaydı. Sizinkinde hangisinde çizgi
Suna76 Ttemmuzbebegi nasip artık ya başından beri hamileliğim çok şeyler yaşadım yok kanama yok rahimde yapışıldık daha çok strese giriyorum daha da girecek halim kalmadı rabbim neyi kısmet ediyorsa o hepimizi inşalalh sağlıklı alrız kucamıza
1anne-2bebek Ttemmuzbebegi bir sey daha sorım ultrasonda ne cıktı normal miydi hersey? Ense kalınlıgı, burun kemığı?
Ttemmuzbebegi 1anne-2bebek amin inşallah paylaşır haberdar ederim yüce Allah bütün annelerimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
1anne-2bebek Ttemmuzbebegi anladım, güzrl haberler alırsınız ınsallah bu bır hafta cabuk gecsin beklemek te zor. Sonucu guzel olur ınsallah 🤲
Mmoommlife Ttemmuzbebegi Merhaba anneler , benimde ıkılı testım riskli çıktı nifty yaptırdım sonuc beklıyorız🤲🏻kafama takılan şu ; Free beta ve papp-a kaçla kaç arasında olması normal kabul edılıyor acaba?