Busehas Merhaba ikili testim de e nabıza sadece free beta hcg 88.8 papp-a 0.9 çıkmış doktor kontrolüne daha var değer düşük mü yardımcı olabilir misiniz
Suna76 Ttemmuzbebegi düzeltilmiş Mom 4,0 7 bi diğerinde 0.74 benimde yüksek bi değerim daha göstermedim genetik doktoruna gönderdi bgun
Ttemmuzbebegi Sevdaatr35 benim riskli çıktı HCG oraninyuksek olduğu için fetal DNA testi yaptırdık Fransa’ya gitti kan sonuclarimiz haftaya belli olcak
Suna76 Ttemmuzbebegi üstte düzeltilmiş Mom diye yazıyor 4,07 tekrar altında düzeltilmiş Mom yazıyor0,74
Smileyyy Sevdaatr35 canım ben hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum da doktorum açıklamasını yapmıştı ama hiç aklımda yok. Değerler yüksekti onu bıliyorum sadece🌼
Suna76 Ttemmuzbebegi ikili test yazıyor ya kağıtta hani orda 1.96 yazıyor cuff of değerin üstüne diğerlerinde altında yazıyor
asyahumam Ttemmuzbebegi salı günü gideceğim sonuca ben sadece iki değeri görebiliyorum internetten bakar mısınız. 😶 PAPP-A 4844 Beta HCG (Dil) 294332
Ttemmuzbebegi asyahumam bundan bişey anlamadım düzeltilmiş mom değerlerine bakıyorlar onları diktor verir doktor verene kadar göremezsin herhalde
Ttemmuzbebegi Suna76 anladım HCG değerin yüksek benimde aynı ultrason da herhangi bi skntinciktimi peki