Duygumommmy Merhaba! Anneler ve anne adayları😘🥳 11+4 deyim sağ kalçam da kramp şeklinde ağrı giriyor yürürken zorlanıyorum acaba normal mi bugun oldu çünkü. Bir de hamile yogası yapan var mı nasıl memnun musunuz 😘🥳🥰👋🏻
karanim24 Bende 28. Haftadayım benimde senin gibi hamileliğimin başında başladı bu olay çok kötü bi durum Allah yardımcımız olsun :( Duygumommmy
Mooommyy1 Duygumommmy ben 9 haftaligimm cok agriyor anlatamam ama benim iki tarafli malesef yururken bile agriyo doktorum d vitamini yada magnezyum eksikligi dedi degerlerime bakilcak pazartesi 🤦♀️
Gulizarerdogan Benim 28. Haftam ben resmen sağ bacağıma basamıyorum kalçamdan dolayı 1 haftadir ama senin biraz erken sanki oldu
Estaner88 Gulizarerdogan 🙋♀️28haftadayım sol kalça bacak ağrıyo uykumdan uyandırıyo bazen hayırlısıyla bitirsek
Estaner88 Duygumommmy benim o haftalarda belimde kuyruk sokumunda oluyodu çok şükür geçti şimdi bacakta vitaminlerine dikkat et düzenli kullan geçiyo canım
Burcumtlg Duygumommmy ya gerçekten 29.haftadayım ve sol ayağımın üstüne basamıyorum. Belimden kalçamdan batıyor bir şey topallıyorum resmen 😭😭 ay ne zor allahımmm
Duygumommmy Estaner88 bugun D vitaminine başladım ve çok şükür kalçam düne göre maşallah iyi durumda 😂😂😂
Duygumommmy Burcumtlg Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeğimize sağ sağlim kavuşamk dileği ile bizleregüç kuvvet versin inşallah🤲🏻