Mrsteking Canlarım selam, yakında doğum yapacağım ve yanımda sadece eşim olacak.. doğum sırasında bebek için eşya vs ne veriliyor doğum haneye veya süreç nasıl ilerliyor?
Unicornn Mrsteking Ben güzel bir kese içine; Alt açma örtüsü Bez İç zıbın Çorap Ağız mendili Alt üst takım (5′li hastane çıkışı) Eldiven Nohut battaniye Bunları koydum canım bebeğim için. 37+2 yim şuan az kaldı bizimde 😊
ssnnmmm Mrsteking 10lu hastane çıkışı (alt üst çorap eldiven iç zıbın battaniye bere bide bez koydum )
svmm Mrsteking canım ben anne bebek çantasına ilk istenecekleri hazırlamıştım olur da kimse olmaz eşime direk bu çantayı ver dedim valizde arama diye 5 li hastane çıkışı almıştım onu verdim bebek bezi kalınca bir battaniye bir de küçük yenidoğan biberonu verdim
Elifaysu Mrsteking annemdeydi bebek dogdugundan annem dire giydirdi Bende odada giyindim normal doğumu benim
YusufMirzaAnnesi Rahat giydirebilecekleri Hastane çıkışı. ( Rahat giydiremeyince yırtabiliyorlar) Bez Zıbın Eldiven Bere Nohutlu battaniye
Unicornn YusufMirzaAnnesi Ben gerek gördüğüm için koydum siz gerek görmemişseniz size kalmış. Kullanırlar veya kullanmazlar artık hemşirelere kalmış birşey..
Mrsteking YusufMirzaAnnesi Bunları doğumhaneye mi teslim ediyoruz ben hastane çantası yaptım ama kendi eşyalarımda var pişik kremi bebe yağ biberon vs vermek gerekecek mi? Birde bebeği yıkayıp mı giydiriyorlar?
Mrsteking Unicornn Bunları doğumhaneye mi teslim ediyoruz ben hastane çantası yaptım ama kendi eşyalarımda var pişik kremi bebe yağ biberon vs vermek gerekecek mi? Birde bebeği yıkayıp mı giydiriyorlar?
Mrsteking Bunları doğumhaneye mi teslim ediyoruz ben hastane çantası yaptım ama kendi eşyalarımda var pişik kremi bebe yağ biberon vs vermek gerekecek mi? Birde bebeği yıkayıp mı giydiriyorlar?
Unicornn Mrsteking Doğuma girerken hemşireye ver canım emzik biberon kremler senin odanda ki çantanda kalsın. Birde bebeği yıkamıyorlarmış verniksini silip giydiriyorlarmış. Bebek için verniks çok faydalıymış 2-3 gün yıkanmaması gerektiğini söylüyor doktorlar.
YusufMirzaAnnesi Mrsteking hastane çantam dışında kendinle doğumhaneye götüreceklerin bunlar. Kreme falan gerek yok. Bebek doğar doğmaz pişik olmuyor çünkü. Bebeği yıkamıyorlar sadece siliyorlar. Bunun içinde ayrıca bişey götürmene gerek yok.