Ruyaa birgaripana_ bende öyle 4 gun bır kac dakıka gorebıldım.karnımda yarıgı gögsümde sütüm allahım burnumun dıregı sızlıyor. Rabbım bu acıyı unutturmasın inş 🙌🏻
HaticeTfekakr birgaripana_ Ruyaa Allah yardımcınız olsun! Yaşadığınız çok zor inşallah Allahım mükafatını verir! Başınız sağ olsun Allah bu acıları unutturacak başka acı yaşatmasın inşallah! Bu arada evet çok zor ama Allahım peygamber efendimizle(sav) aynı kadere layık görmüş sizi ! Şükürler olsun!
Ruyaa deletedmom211 dilerim bir yerlerde meleklerımıze kavusuruz. Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın 🙌🏻
Moonse_rose Ben de bi kızımı kaybettim. O acının tarifi yok, öyle çok ağladım ki, hala aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor. Mezarına gittim bayramda, hala aynı acı, Allah bu evladımı kucağıma almayı nasip eder inşallah...
GamzeTetik Minnakanne canım suyum geldi.bebekler normal Doğumla oldu ardından bi de bebeklerin eşi düşmediği için kürtaj oldum cok zor günlerdi benim için 🙁
durul Ruyaa benimde ilk bebegimin 7. Haftada kalbi durdu malesef, şu anda 10+6 haftalığız ama çok kanamalı bir gebelik geçiyorum. Yüreğim ağzı da yaşıyorum resmen. Hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
GulcanYvz Ruyaa bende kaybettim sayılırmıym bilemiyorum kese vardı bebek oluşmamıştı kürtaj olurken sanki gerçekten canlı yavruma kıyıyormuşum gibi hissettm bni çok etkiledi şuan 7+4 olduk cumrtesi kalp atışı için gidicem inş duyarım inanılmz endişeliyim bol bol dua ediyorum Rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın inş
bynist Hilalakar Canim benim dikis yerimde bayaa buyuk olumden donmusum plesenta icimde resmen parcalanmis doktor bebegi cikardktan sonra icimi temizlemis falan parca kalmasin diye uzun surmus kansizlk falanda ysadim cok sukur cabuk topladim.. normalde 2 yil kesin dediler ama kimseyi dinlemedim 6. ayda kaldim suan 14 haftaliga yakinim insallah sorunsuz saglikla kucagma alirim bu pskolojiyi herkes anlayamaz .
Hilalakar bynist bende kaybettim bebeğimi canım seni çok iyi anlıyorum 😔 ben normal Doğum yaptım iki ay oldu 1 aylık tekrar hamileyim iniallah sağlıklı kucağıma alırım (alırız) 🙏🏻
bynist Hilalakar AMin canımmmm herkes çok karşı cıktı acelen ne falan diye evet anca bizler anlarız. Amiin canımm tüm anneler olarak inşallah tek duamız bu 🙏🏻❤💋💋
Hilalakar bynist bana da aynı şeyi söylediler çok hızlısın falan dediler ama kendimi şimdi daha iyi hissediyorum açım geçmedi ama bu bebek hafifletti şimdi hep karnımdakini düşünüyorum 🤰🙈
Momtobe Ruyaa hamilelikde anlasilmadimi canim? Dogdugunda mudahele ise yaramadimi ? Bizimki 20. Haftada tani konuldu ogun bugun sanki 20 sene gecirdim bazen umut bazen korku ilk gebeligim benimde dua ediorum ama cok korkuyorum Allah sabir versin simdiki yavruna saglik versin melegin seni koruyor eminim
Ruyaa Momtobe anlaslmadı ne yazıkkı zaten dogum sonrası anlasılma olasılıgı azımsanmayacak kadar yuksek. Amelıyatta olamadı degeri dustu cıkardılar amelıyattan 4 gun mucadele edebıldı. Sag tarafındaydı bızımkı zor cok zor
Momtobe Ruyaa ah canim benim evet sag cok agirmis 🙁 bizimki sol ama bizdede durum ciddi bayagi buyuk fitigi malesef icimde kaldigi hergun bir umut dogdugundada guclu olur ve dayanir insaallah zor surec dogumu ayri hamileligi ayri 😞
Tgcslmz Arkadaşlar cok üzüldüm hepinize inşallah bu bebeklerinizi sag salim kucagınıza alırsınız ALLAHIMIN izniyle
Bvbkcans Ruyaa ben 8 haftalıkken ikiz bebeklerimi kaybettim sonra 3 yıl hamile kalamadım şimdi tüp bebekle hamileyim 14 haftalık ama kendimi çok kötü hissediyorum 😢 hiç birşey hissetmiyorum hiç kilo almadım karnım çıkmadı heran bebeğim ölmüş gibi geliyor 😢 psikolojim hiç iyi değil 😢
Momtobe Bvbkcans Allah korusun canim karnin cikar zamanla insallah pozitif dusunmeye calis cok etkilenirler 😞
Ruyaa Bvbkcans düşünme öyle bak beterin beteri var. Hep güzel düşün duanı et dikkat et Rabbıme sıgın ben her hafta doktora gıdıyorum sırf rahat uyuyabılıyım dıye zor ama guzel olucak ıns 🤗