Ezgicann Kızlar çok düştüm bu ikiliye zararı nedir bebege kılo aldırır mı 28.haftadayim bana kilo yapar mi
bus91 Ezgicann sana kg yapar aşırı yiyorsan tahin sade yağ canım ama bebeğe faydalı evet pekmez öZellikle sen yinede frenle kendını şekerınde yükselir cok yıyorsan
Dtinc Ezgicann bende her sabah bebeğe yararı olur düşüncesi ile yiyordum, biraz fazla kilo aldım ve dr yediklerimi sorunca, kendine yükleme yapıyosun yeme dedii, 1 tatlı kaşığı pekmez bebeğe yeterli dedi
Ahsennurrrr Ezgicann ayyy postu görünce elime aldım şuan bende bayılıyorum mm ne kansızlık hiç yasamadim iki gebeligimde oğlum iki hafta önden gidiyordu turp gibi doğdu kizimdada şuan bol yiyorum oda şuan bı hafta önden gidio ve ben üç kilo aldım sadece 30+1 im
Ahsennurrrr Ezgicann oğlumda 6 kilo alıp doğum ettim 3.5 kilo zaten kendisi doğdu inşallah bundada öyle olur
Emnemrahf Bende çok yedim bi ara doktor detaylıda baktı tatlıyı çokmu yedin dedi suyu artmış bebegın tatlıyı kes dedi 2 haftadır yemıyorum ama canımda istiyo 😅
Mzeynepp Ezgicann normalde bile günde bir tatlı kaşığı tahin kadınlar için çok faydalı. Tahin prkmez isr beraber çok daha faydalı oluyor. Tabi hepsi dozunda güzel
Sedagmlksz Ben hamilelik öncesinde de her sabah bir tatlı kaşığı tahin pekmez yerdim şimdi de aynı rutin devam ediyor.