filodib Yuceroglu Tınaztepe bucaya bağlı prof. Dr. Serkan Güçlü. Çok çok memnun kaldım herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.
hazal1991 Tugce11 biz video çekiyoruz renkli bakarken oradan poz yakalayıp çıktı alıyoruz daha güzel oluyor 😂🙈
BusrAlpay_34 Zamansizzz colormed görüntüleme merkezi yılbaşından önce gittim 2020 de memnun kaldım ama şimdi fıyatı nedır bılmıyırm
Tuba18 bus91 35 haftalık hamileyim daha önce kozana gidiyordum yollardan dolayı ve doktor aşırı ilgisiz olduğu için değiştirmek istedim doğum aşamasından falan da utanıyorum hani o utancımdan dolayı da anlayışlı biri istiyorum
GizemKaplan VeraVrea merhaba Ataşehir örnek tıp merkezinde muayene 80 TL detaylı ulturason da 250 TL 10 gün içerisinde ucertsiz bir kere daha konrtole gitme hakkiniz var ben sürekli oraya gidiyorum devrim hoca dünya iyisi çok memnunum tavsiye ederim
EymenAli21 Arzuska ben de kocaelideyim Semih beye muayene iicn gitmiştim bikere bende yaptircam renkli başka bı hastane 500 dedi Gölcük medar
Arzuska EymenAli21 medar gölcüğün orda oturuyorum doktorunuz kim ? Semih bey alanının en iyisi kocaelideki tüm perinatologların hocası, o yüzden fiyata bakmayıp ona gitmeye karar verdim☺️
vuslat90 Gizemtylnnnn masallah az kalmış doğumunuza sağlıkla kucağınıza alin insllah Süleyman arslana gidiyorum peki siz ? Hangisine gidiyorsunuz
Tugceonur Hafise 600 tl ödedim ankara’da perinatoloji kliniğinde yaptırdım 4 Tane (4D Ultrason görüntüsü ) 4 Tane (Siyah beyaz görüntü ) 1 cd. ( detaylı ultrason görüntüleri ) 1 tane bütün ayrıntıları yazılı olan dosya verdi
Alyaveannesi Tugceonur peki ikili test nedendaha pahali ben onu anlamadim ikili testte aslinda hicbisey yok bunun uzerine birde muayene ucreti verdiniz mi sadece mi 600
Gizemtylnnnn vuslat90 çok şükür bir kaybım olmultu Süleyman hoca kürtajımı yapmıştı kendisini beğendim iyi bir doktor ama ben bayan doktorda daha rahat ettim bide daha rahat soru soruyorum daha güler yüzlü kasmıyorum kendimi en önemlisi istedğimde randevu alabiliyorum Süleyman beyde alamıyodum randevu istedim zamanlarda bu yüzden doktorumdan çok çok memnunum Ayşegül özyapı Alper
mminikmmucizemm Vildan34 Alper bey mi? Ben 325e Alper yurdasipere aldım memnun olan çok siz yaptırdınız mı?
Aysegul1612 Hafise Kütahya park hayat hastanesinde 495 TL girdim ama 2020 de şimdi belki fiyatı değştrmştr
Ezgisn Prenses21 Evet sonrasında perinatolijeye gidebiliyorsunuz geçen sene öyleydi en azından değiştiğini sanmam