Ee3434 Egemensemra merhaba nereye gittiniz ve memnun kaldınız mı bazı yerler video olarak veriyor görüntüleri ve çıktısını veriyor öyle mi yaptırdınız ?
vuslat90 Gizemtylnnnn muayene ücretine zam geldi doğum ne kadar? Bilginiz varmi? Detaylı ultrasondan memnun kaldınız mı?
Gizemtylnnnn vuslat90 evet muane ücreti arttı . Doğum ücretine sezeryan 3200 norml 3600 epidural anestezi ile 3800 diye demişti öyle hatırlıyorum. Detaylı ultrason ise diğer yerlerde göre gayet uygun doktor da çok samimi bir bayan Seda hanım bizim için önemli olan gelişimi nasıl bir sıkıntı varmı suyu nasıl plesanta vb gibi şeylere bakıyo çok aman aman bişey beklemeye gerek yok bence o konuda da bence iyi bir doktordu gayet ayrıntılı baktı çok aşırı kalabalıktı benim gittiğimde ona ragmen gene iyi baktı yirmi dakika yaklaşık randevunuzu ona göree alın derim gidecekseniz
Ezgisn Hafise önce yine devlette jinekolog muayenesine gidip detaylı ultrason için perinatolojiye görünmek istiyorum demeniz gerekiyor eğer sevk etmemekte ısrarcı olursa ki sanmıyorum takip eden doktorum perinatoliye görünmem gerektiğini söyledi deyin siz size kayıt açıcak ve randevu sisteminden randevu alabileceksiniz direk perinatolojiye gidemiyorsunuz aksi halde yani ben öyle biliyorum umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız, sevgiler 🙏🏻
Dilara_guess Hafise ben 500 ödedim açıkcası girmesemde olurmuş, 2′li 3′lü taramada bir sıkıntı yoksa pek ihtiyaçta olmuyor ne diyelim 🙈
aleynauynk m_yk34 m_yk34 merhaba bende o hastanede dusunuyorum memnun kaldiniz mi nasildi esinizde girebiliyor mu
Sena_35 filodib merhaba arayıp randevumu aldınız bende yaptırıcam bucaya yakınım ama ücreti baya fazlaymış 😣
Eylosunannesi Avrupa yakasi Doc.Dr Halil Aslan’a gittik, fiyat 600 TL çok ilgilendi ve baya bilgi verdi. Cok sukur herseyimiz normal cikti, ikili testimiz de temiz cikmisti.
Tugce11 vuslat90 doktorum Süleyman aslan çok memnunum kendisinden çok ilgili başından beri sağolsun aklımda soru işareti bıraktırmadı. Detaylıyı da radyoloji bölümünde yapıyorlar ondan da memnun kaldım her detayı tek tek söylediler
vuslat90 Tugce11 benimde doktorum Süleyman arslan😊 detaylı ultrason kac dakika sürdü renkli gitti ve falan verdiler mi? Detaylı dan sonra Süleyman beyde ayrı muayene ve kontrol ediyor mu
Uuubeybi Gizemtylnnnn Tugce11 palmyiyeye gidiyorum 16haftaligiz bizde Dr umu degistrmek istiyorum Süleyman aslana gecmek istiyorum bende.twk sorum şu aradığımızda Dr a ulaşabiliyormuyuz?