Busrakonyar Vildan34 ramdewuylamı gıttınız nasıl oluyo tam olarak bende gırıcem detaylıya ama tam karar weremedım tıp a da gıdebılırım
Sevilay_47 Hafise tabi ki pazartesi günü gidecem aradım sordum söylemediler canım yılbaşından önce 200 müş zamlandı dedi
Sevilay_47 Hafise canım ben bugün gittim detaylı usg ye defne hastanesinde cok detaylı güzel bakıldı 200 TL ücret ödedim yazar mısınız gidince demiştiniz aklımdayken yazdım
EbruAslan vuslat90 VeraVrea medipol çamlıca 845 tl göztepe medicana 700 tl memorial ataşehir 900 tl benim aldığım fiyatalar bunlar detaylı için istanbul anadolu.
Sevilay_47 Hafise detaylı usg yılbaşı öncesi 200 yl oldugu söylendi bana aradım o civarda dır 250 300 olmuştur zamlandı dedi
DefnemBenim Hafise Kocaeli özel Akademi hastanesi Nuri bey. Detaylı ultrason ücreti almıyor. Muayene ücreti sadece
Hafise Sevilay_47 aa bende oraya gidiyorum belki söylemişimdir birsrğ cevap gelince posta 😁 devrelerim yandı
Hemsireanne1 Arnisa muayene ücreti almadı bizden sadece 450 verdik ve 9.20de girdim 11.20 de çıktım 2 saat sürdü bakmadığı şey kalmadı artık sırt üstü uzanmaktan fenalaştım aralarda yani 😂