aleynauynk m_yk34 m_yk34 merhaba bende o hastanede dusunuyorum memnun kaldiniz mi nasildi esinizde girebiliyor mu
m_yk34 aleynauynk evet canım eşimde giriyor sadece bi kişi alıyorlar yanınıza ben memnun kaldım çok şükür bi sıkıntı cıkmadı bide ben iki telli bahat gidiyorum orayala anlaşma varsa 610 yoksa 750 lira indirim yok ama hastane son derece çok güzel yeni yapılmış zaten
Saadett01 Hafise bende defneyle ilgili güzel yorumlar almamıştım çevremden o yüzden mozaike gittim memnun musun sen bi de kaç haftalık hamilesin bi de defne de doğum ücreti ne kadar biliyo musun 🤗
Hafise Saadett01 yani bende defne yorumlarını okudum 😁 ama tabi doktordan doktora değişir biraz da kalabalık oluyo o yüzden biz erkenden gidip ilk 3.de sıramızı alıyorum şuan 17+1 olduk şükürler olsun muayene 125 tl Hülya artuc doktorum o kadar samimi sıcak bi kadın ki ben kan verirken aglayan biriyim panik atagımda var ama kadın rahatlatıyo espiriler falan sohbet muhabbet ediyo dogum ücreti de 2000 civarı diye biliyorum gayet uygun geldi fiyatı da kendimi hülya doktora bırakabilirim yani 😁 on numara kadın cidden
Srnysl Hafise şehir Hastanesi’nde perinatoloji doktoru ücretsiz yapıyor canım ilk iki çocuğum da özelde parayla yaptırmıştım bunda şehir Hastanesi’nde yaptırdım
aleynauynk m_yk34 cok sukur canim, benim doktorum orda normalde 3 kontroldur soner beye gidiyorum fiyati merak ettim bu hafta ici yaptiricam bende tsk ederim
Saadett01 Hafise mozaikte de o civarlar diyolar bakalım doğuma az kaldı yapınca görcez 🤗 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah 🙏
Asya2018 İstanbul koşuyolu görüntüleme merkezinde 400₺ yaptırdım detaylı ultrasonu,çeken dr.Ayşe hanım radyoloji uzmanıydı çok çok ilgiliydi bütün detayları tek tek anlattı bebeğimizin fotoğraflarını ve CD’si de raporumuza ekledi🙏🏻💕