Gulsen4224 balbocegimm cnm oğlumda baktığımda anladım erkek diye hissedip rüyamda görüyordum 16. Haftamda belli oldu kızımda usg bakıyorum baya karanlık net olmadığı için tahmin yürütemedim ama aynı şekil kız hissedip rüyamda gördüm 🌸🙈
balbocegimm Gulsen4224 bende hep ruyslarimda erkek bebek dogurdugumu görürdüm ama iki kizim oldu cok şükür rabbim olmayanlarada nasip etsin
Sim25 Gulsen4224 canım tüm tahminlerini tek tek kontrol ediyorum nerdeyse hepsini biliyorsun. 9 haftalık daha bebeğim ama ultrasonu göstersem tahmin eder misin acaba çok heyecanlanıyorum normalde 2 hafta sonra göndermek istemiştim sana
Gulsen4224 Sim25 cnm nub duruşu değişebilir daha bebeğinin tahminimde doğruluk payı olmaz büyüsün atarsın seve seve bakarım o zaman 🥰🙈
Gamze0666 Gulsen4224 ayy inşallah ya bı oğlum var doktor dün erkeğe benzettim ama net bişey diyemem dedi bacaklarını acmamisti hala umudum var 😂
Meriseymen Gulsen4224 birde size ben resim atabikseydm.ne sevinecem kac gündür ugrasyrm atamadm.resim
Gulsen4224 Meriseymen neden ki balım Google hızlı resim yazıp resmî yükle linkleri kopyala buraya yapıştır 🌸🙈