Zala BurcuP mşllh çalışkan anne bende ütü işini bugün bitirdim çantalamaya biraz daha vakit var. Gündüz Terlemesi dışında şuan iyiyiz çok şükür.
Ferda51 Bnde 31 oldum ama sanki idralimi tutuyor gibi bı ağrı var kasıklarımda surakli de lavaboya gidiyorum aslında hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 😍🙏
littlemysunshine Zala ayyy maşallah ya🤲🏻Hem çocuklar var hem hamile halinle iyi yapmışsın çamaşır işini.Darısı başıma😅Babyme nin deterjanı iyi leke çıkarıyormuş duyduğuma göre.Green clean da çok doğal içerikli.Unibaby düşündüm ben de ama bilemedim 🤔
Zala littlemysunshine sağolun. Bence ilk 3 ay green clean kullanın sonra uni baby e geçiş yapın. Ben öyle yapcam 🤗
littlemysunshine Zala valla siz öyle deyince green clean aldım🙈😅sonraları için unibaby cidden mantıklı çünkü çok uygun fiyatı.Teşekkür ederim 🙏🏻
Adosum_34 Zala çok şükür baya iyidi güzel kilo almış gecen gittiğimde fazla almamıştı üzüldüm bu gecen 2 hafta yememe içmeme dikkat ettim cok şükğr olması gereken kilodayız
Psydn Zala 33 oldu çok hareketli bir dönemdeyiz gece uykusuzluğu başladı nefes darlığı ama çok güzel duygular 💕
Zala Duruaslan dualarımdasın inşllh ağrısız sancısız minnoşu kucağına alırsın hayır haberlerini bekliyorum 🤗❤️
Zala littlemysunshine şampuan aldınız mı? Ben diğer iki çocuğumda chicco kullanmıştım bunada chicco set aldım sonra şu meşhur mühedisinoğlu sayfasını inceledim chicco rafa kalktı mustela düşünüyodum yorumlara baktım müthiş şikayet olmuş fakat bübchen de pek şikayet yok ondan alcam ilk aylar için
Zala Ahsennurrrr yok cnm benim gebelik zehirlenmem olduğu için ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole. Eğer sizin gebeliğiniz normal gidiyorsa 34. Haftadır rutin kontrolü