Deniz773 Arkadaşlar e bebekten neler aldınız alacaksınız , olmazsa olmaz e bebek ürünleri neler sizce :) illa alalım diyebileceğiniz
Merinosunannesii Deniz773 beyaz iç zıbınlardan al canım 8 lira ben en Ucuz 10 liraya bulabildim daha ucuzu yok he bime gelmişti ordan aldım 2li 11 12 liraya ama 0 3 ay cık gelmediği için e bebekten de aldım
Nslhnkr Deniz773 mochinin göğüs pompası manuel, kulak temizleme, emzirme örtüsü, top, silikon göğüs ucu, tommee tippee büberon 150 ml, elbise askısı 🥳🥰
MervErdo Ağız mendilleri çok kaliteli tavsiye ederim 10lusunu 22 liraya aldım ebatları da büyük ve kalın deterjan siveno almıştım ama bildiğin su gibi o yüzden ebebekten deterjan bakıp aldım bugün kıvamı yoğundu onun
Meloss37 Deniz773 dün oyuncak aldım baya Bi bugünde babyme ürünlerinden aldım ve 8 aylık Bi oğluşum var ona kullanıyorum çok memnunuz bütün ürünlerinden zıbınları da çok güzel tavsiye ederim
tgbktszdmr Tugba__- 323 e aldık tekli göğüs pompasını. Ama şuanda ebebekte 449 iki gün evvel indirimdeydi
Merverolemir Deniz773 tekli elektrikli göğüs pompası, weewell soguk buhar makinesi, alt değiştirme örtüsü, babyme süt saklama poşeti, babyme losyon, göğüs pedi, normal doğum olacaksa sonrası için owli marka korse. Hepsinden çok memnun kaldım