Arkadaslar göruşlerınız benım ıcın önemlı lutfen demokratık yazın ben haklıyım yada degılım neyse söyleyın. Bız bır bucuk yıllık evlıyız hamıleyım şımdı. Memlekete 3 saat uzaklıkta bır yere atandım öğretmenım eşımde işinı yanıma tasıyacaktı ortağıyla arası bozuldu işi kapattılar dört aydır işsız evı ben gecındırıyorum. Uzaktan eğitim surecıyle sık sık memlekete geldık burada kaldık çoğunlukla . Ben daha cok kendı aılemde kalmak istiyorum yatıp kalkmam herseyım özgurce böyle rahat edıyorum malum hamılelık. Eşımse bır hafta burdaysam ıkı uç gun orada kalmamı ıstıyor. İlk geldıgımızde orada kaldık sonra ben annemlere geldım buradayım. Kaytanam evde sigara içiyor namazsız bır adam. Kaynanam vaktı zamanında eltım hamıleyken odasında hep yattıgı ıcın dedıkodusunu yapmıştı . Gıttıgımde odaya kapanıp sadece yatıyorum. Tamam ben gıdınce sıgara ıcmıyor ama yaslı adam kalkıp gıdıyor baska yerde içiyor ben rahat etmıyorum yada bıraz oturuyorum ıçımden kesın bu sıgara ıçecek deyip kendım kalkıp gıdıyorum asla rahat degılım. Bı gun unuttu içtı öyle öksurmeye basladım kı kalktı gıttı içten içe çok sınırlendım kendımde dalgındım bebeklerımde etkılendı dıye uzuldum. E gıdıp odaya yatsam ya kaynanam arkamdan söylüyorsa dıye düşünüyorum hadı söylesın çok umursayan bırı degılım ama odada ömur mu gecer. Esım şımdı haftasınu burada duralım dıyo çıldırcam. Aslında çok anlayışlı esım ıyıdır bana karsı ama aılesının sureklı benı sorması beklemelerı onda da baskı oluşturuyor farkındayım. Ne yapmamı önerırsınız cok sıkıldım😒