ozg01 Merhaba 16. haftadayım su ana kadar çatlak kremi kullanmadım. Bebe yağı arada kullanıyorum. Çatlak kremi kullandınız mı faydası oluyor mu ve hangi marka ?🤰🏼👼🏻
Tugcek33 ozg01 bio oil, badem yağı, kantoron yağı, bebek vazelini kullanıyorum. Şuan oksapar iğneden göbeğim biraz kötü, doğum sonrası anlayacağım sanırım🤣
cansugrn ozg01 bende 4.ayimdan beri bebe yagi bio oil catlak kremi kullanyrm. Soguk sıkım hindistan cevizi de aldm ama sanki o bana kaşinti yapti sürmedm bi daha cildm hassas cünkü her kremi her duş jelini de kullanamiyorm. 29.haftaya gircm cok sükür catlak yok 😊
Zehra_001 ozg01 Valla lierac aldım haftada 1 2 kere kullandım ama bunla alakası yok bence karnım esnek sanırım genetik. Çatlak olacakmış gibi hiç durmuyor
Gigy ozg01 16.haftalarda başladım kreme,biraz yapısal tabi bu iş .26.haftaya gireceğiz çatlağım olmadı henüz ,mustela çatlak önleyici krem kullanıyorum memnunum
Mom5 Çatlak kremi kullanmaya 3.ayımın sonu 4.ayımın başında mı ne başlamıştım önce Liearacla başladım hala da kullanıyorum tabi Liearacın yanında bebek yağı,Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan 7.ayımdayım memnunum yani ilerleyen haftalarımda nasıl çatlarım bilemiyorum karnımda deli gibi kaşınma var devamlı yağlıyorum kremliyorum faydasını görmeyi umut ediyorum ama liearac hakkında çok %100 olumlu yorumlar duydum ..
ozg01 Mom5 liearac ı bende çok duydum Ablam da kullanmış çatlağı yok su an 200 ml alsam yetmeyecek diye düşündüm fiyatı çok açıkçası ama çatlak kremleri genel olarak öyle sanırım
Mom5 ozg01 valla 200 ml olanları da var 400 ml olanları da var. Zaten pahallı ürünler iş görüyor ne yazıkki .
Haticenur23 ozg01 200 ml yeter bence ilk hamileligimdede kullandim bir damlasi bile baya sürüyorsun zaten canim ilk hamileligimde görümcemle kullandik yetti gayette simdi tekrar aldim dun geldi daha
EceEgemen ozg01 cnm ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyor ilk gebeliğimde hep çatladım dünya para verip çatlak kremleri almıştım kullandım. Şuan 2.yr hamileyim sadece bebe yağı aldım önemli olan nemlemdirmekse bununda işe taraması lazım. Açıkçası çatlak kremleri i para tuzağı olarak görüyorum
Booncukk ozg01 başlar için palmers ürünü iş görür diye düşünüyorum şu an watsons da 107tl ye indirime girmiş 200ml pompali