PinarCaliskan Kızlar iyi akşamlar Akşam üzeri kontrole gittim 10haftalik hamileyim ve bu akşam doktorum ikiz dedi ve iki tane kalp atışı dinletti. Şuan acayip şoktayım sizinle paylaşmak istedimmm ❤️ Allah isteyeeeeen herkese nasip etsin 💞
iremgun PinarCaliskan ayy ne hoşş😊😊 en son ne zaman gitmiştiniz, o zaman tek mi görülmüştü 😊rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰
Tugcek33 PinarCaliskan hayırlı olsun🥰 bende çift yumurta ikizlerine hamileyim ikisi de erkek🤰🏼sizi çok iyi anlıyorum şok olmamak elde değil🤣
bebissveannesi PinarCaliskan ne kadar güzel bişey ya 😍 sağlıkla kucağınıza ayın inşallah 🙏🏻 ailenizde varmıydı hiç ikiz bende çok istiyorum ama ailede hiç yok olmaz diyorlar
PinarCaliskan iremgun 20gunn önce gittik sanırım küçük die göremedi doktor bugün iki tane gördü tek kesede 🙈 çok teşekkür ederimm❤️❤️
PinarCaliskan bebissveannesi Benm teyzemler ikizmiş kuzenim ikiz kuzenimim çocuklari ikiz , ailede vardı 😂 Allah bilir ya Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
iikiizler PinarCaliskan çift biri kız biri oğlan😊 çift olacaksa böyle olmasını istiyordum tekse tıpatıp aynı olmaları çok güzel hayırla kucagınıza alırsınız inşallah
Elifaltun PinarCaliskan ayni duyguyu yasadim bide doktora tek gitmistim.isin kotu yani ne yapcagimi bilememistim saglikla gelsinler inslh guzel duygu 😄 simdi tekrar hamileyim duyan herkesin ilk sorusu tek mi cift mi oluyo 🤣