Bireylulmasali Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum gece uyutmayan bacak krampları ve sırt ağrım var 🤷🏼♀️
H-melek Bireylulmasali bugün yürüyüş yapayım dedim belim koptu gece uyumadan önce sade maden suyu içip uyumayı deneyin :)
Duygu3437 Bireylulmasali 26 haftanın son günü 😂 çok yürüyüş yapınca kasıklarım ağrıyor akşamları da nefes almakta zorlanıyorum uyuyamıyorum okadar 😂
Ohaezgi Bireylulmasali 38.haftadayım bide bana sor🙈😬 56 kiloyum ama bebek ağırlaştı dengem öne kayıyo 😂
Vildan_B Haftanın son gününden hello :) buralar da çok fazla değişik değil ☺️ ama çok şükür sadece bir kere kramp girdi bu güne kadar onun haricinde en büyük sıkıntım uyuyamamak ve geceleri sürekli bişeyler yemek 😏
Vildan_B Bireylulmasali tüp mide ameliyatı olmuş biri olarak utanarak söylüyorum ki 10 kg almışım. 😬😅 Sizde durumlar nasıl ?
Bireylulmasali Duygu3437 yaa bende de çok yürüyüş yapınca akıntı çok oluyor bu yüzden en fazla bir saat yürüyebiliyorum ☺️
Bireylulmasali Vildan_B akşam 7den sonra bir şey yememeye çalışıyorum en fazla süt içiyorum çok dikkat etmeme rağmen 6,5 kg aldım 🙈
Vildan_B Bireylulmasali 7 den sonra bişey yememek mi 😅 asıl o saatten sonra yemeye başlıyorum ben. 🙈 Aman en fazla gider bi daha ameliyat olurum diyorum napim 😂