izmirsibel Pamugunannesi1 canım benim ben 3 ay boyunca ağzıma yemek ekmek su dahi koyamadım ne yediysem midem ağzımdan geldi ama tabiki birşeyler Yemen lazım inşallah geçer 🙏 ama korkma strese girme bu dönemler çok normal sağlıkla al bebeğini
Pamugunannesi1 Gizmolata Yayla çorbası kardeşim yaptı içemedim maalesef galeta alıcam bir de onu deneyeceğim inşallah işe yarar ☹️
Gizmolata Pamugunannesi1 o zaman galeta yanında süt içmeye çalış peynir ye kendin dirençten düşme diye
Neslihan1903 Pamugunannesi1 öyle bir şey yok bebek senin depolarını kullanıyor sen çok halsiz kalırsın şu an doktorundan bulantı için bir şey iste ve yemek yemeğe başla kaynananada söyle işine baksın
Pamugunannesi1 Neslihan1903 Kaynanam kötü biri değil aslında gözümü Korkutmak amaçlı yaptığını biliyorum ilaç kullanıyorum ama mide bulantımı dindiriyor biraz iştahımı açmıyor ekmek kemiriyorum biraz biraz
izmirsibel Pamugunannesi1 yok yok bozulmasın kendine ve bebeğe zarar veriyorsun o şekilde mümkün oldukça uyu 😂 ben öyle atlatım
[silindi] Mom107 14 haftalikken gecti benim ama daha erken daha gec olabilir.Doktor zor durumda olduğum icin ilac vermisti bana ama kullanmak istemedim
Pamugunannesi1 Gizmolata Yoğurt yemeye çabalıyorum iyi geliyor diye mide bulantısına çikolatalı süt içebiliyorum normal süt içemiyorum
Neslihan1903 Pamugunannesi1 tabi ki kötü biri değildir ama hamile psikolojisi farklı baskı kaldırmaz hangi ilacı içiyorsun ki kesmiyor
Mom107 [silindi] evet kullanmamak en güzeli ilaç. bebeğe zararı olur diye bende kullanmak istemiyorum
senaack Pamugunannesi1 alakası yok düşük oyle olmaz sadece bebek senin depolarından yer sen güçsüz kalırsın
incininannesi Pamugunannesi1 dikkat et canım yemeye çalış yine de biliyorum çok zor ama yapacak birşey yok kendine iyi bak 💐
Pamugunannesi1 Neslihan1903 Dün gece çok kötü oldum sesim gidik şuan kusmaktan yataktan kalkacak mecalim yok her yerim ağrıyor. Doktor randevuma gidince söylicem nasıl gitçek böyle