Duygutorun Pamugunannesi1 ağlama olabildiğince hafif şeyler yemeye çalış ben öyle yapıyorum yemek yiyemiyorum ama domates salatalık meyve falan atıştırıyorum inşallah geçer bu günler🙏🏼❤️
Pamugunannesi1 Duygutorun Meyve bende yiyorum ayva çok iyi geliyor bana bulantımı falan geçiriyor şuan evde olmadığı için yiyemiyorum alınca yiycem ☺️
nesibe_baris Pamugunannesi1 merak etme senden karşılıyor o besin ihtiyacını zaten serum da takiliyormussun ordab da karşılar
Pamugunannesi1 nesibe_baris Aynen b12 iğnemde var ondan beslenir midesi bulanan insana ye demesi kolay ama yiyemiyor ki insan
Pamugunannesi1 [silindi] Stres yapmamaya çabalıyorum o zaman bende patates haşlaması yiyim severim patates haşlamasını inşallah bende de işe yarar
[silindi] Pamugunannesi1 tabi ye ne olacak karnını doyur yeter tuzla tuzla ye valla ne güzel olur canım cekti bak şimdi😄 bende 3 ay kızartma sını yedim sadece 3aydan sonra gecti hamdolsun ilk gebeliğim 6 ay gecmemilti ama
Pamugunannesi1 Ays0 meyve falan yiyorum Allah’a şükür ayva çok iyi geliyor mide bulantıma şuan kötü olduğum için çıkamıyorum dışarı eşimi yollayıp aldırcam teşekkür ederim canım 🧡🌻
Pamugunannesi1 happypregnant29 Yok ağzıma gram bişey alamıyorum dün boğazlarım aşındı kusmaktan kendime gelemedim anneliğin zorluğu işte elimizden bişey gelmiyor
Mom8899 Pamugunannesi1 Ben 7 kg verdim bu süreçte, inşallah sizinki çok sürmez tekrar geçmiş olsun 🙏🏻
nesibe_baris Pamugunannesi1 ben 14 hafta hiç bişey yiyemedim 2 3 lokma yiyip cikariyordum senicok iyi anlıyorum
Pamugunannesi1 [silindi] Ballandıra ballandıra anlattın benim de çekti 🤭🤭 Kızartma yiyemiyorum denedim 2 tane yiyip bıraktım devamı gelmedi maalesef
Birtane Pamugunannesi1 evet bende hiç bişiy yıyemıyodum sağlık ocağındaki ebemiz böyle yemesen düşük yaparsın zorlasa olsa ye demişti bende şaşırmıştım
Pamugunannesi1 Birtane Hayır midesi ağzında gezen insan neyi nasıl yiycek Allah aşkına tamam kaynanam kötülüğü için demedi ama akıl var mantık var insanı korkutuyorlar