Gulenay1234 Kızlar şeker testine girmeden önce doktor 12 den sonra su içme 9 dan sonra yemek yeme dedi bir gün öncesinde tatlı şeyler yeme dedi sizde de söyledi mi böyle şeyler neden böyle ki acaba soracaktım aceleyle kapatınca telden bu kadar oldu😂
Sevil2204 Gulenay1234 bende yaptırdım ama su içme demedi sadece gece 12den sonra hiç bir şey yeme dedi aç olman lazım sadece Su ne alaka ya aç + susuzluk seni kötü yapar canım su içebilirsin yani
H-melek Gulenay1234 evet tatlı yemek etki ediyormuş ben de normalde çok dikkat ederim tatlı yemem ama yüklemeden bir gün önce annem sufle yapmıştı onu yedim dayanamadım😂 ona rağmen çıkmadı şekerim çok şükür
Nesli-12 Gulenay1234 aksine bana doğru çıksın diye abartma gün içinde ne yiyosan normalde ye dedi ve en az 8 saat aç olman gerekiyo ve suda içmiceksin demişti
Dudu20- Gulenay1234 benim nasip olursa yarın yaptırcam şeker yüklemesini bana gece 12 den sonra bişey deme dedi sadece
Brcklc @Gulenay1234 aç karnına bakılacak tabi canim yoksa nasıl anlicak derecesini önce aç karnına bı kan veriyorsun 40 dakka sonra şekerli icecek içip yine kan veriyorsun anında ictiginde şeker yüklemen kaç diye birdaha 40 dakika sonra kan veriyorsun üç defa kısacası aç kalman lazım 12 saat önceden yoksa anlasilmaz
Gulenay1234 Sevil2204 bencede ya suya şaşırdım zaten😂su etkiler mi şekeri yani iyice bayılırım aç susuz😃
Sevil2204 Gulenay1234 🤣🤣 vallahi ben ilk defa sizin doktordan duydum su içme kelimesini yani sen iç suyunu boşver ama gece 12′den sonra bir şey yeme şekerli şeyler içme sadece
Brcklc @Gulenay1234 demekki değeri etkiliyor canim benimde öyle demisdi.vucudundaki şu miktarida şekeri etkiliyor sonuçta 30 küp şekeri bı bardağa atmak var bide bir kovaya atmak bence doktorun ne dediyse uymalisin çünkü hiçbirimiz onalrdan daha iyi bilemeyiz 👍
Gulenay1234 Brcklc sende mi içmedin kuzum ben bilmediğim için ondan şaşırdım ilk defa duyuyorum soracaktım acelesi vardı sanırım hemen kapadı detayına inemedim yanlış mu anladım acaba dedim
Brcklc @Gulenay1234 ben içmedim canim onikiden sonra iyiki içmedim aç karnına sekerlide olsa içeceği icebildim susuzdum diye su içip gitsem istifra ederdim sanırım kuzu
Gulenay1234 Brcklc tamam canım o zaman doğru anlamışım ben tekrar arayamadım da rahatsız etmiyim diye bende içimiyim