Aynı haftalarda olanlar dertleşelim mi biraz😢 uykusuzluk, kemik ağrıları, kalp baskısı, nefes kesilmesi😢😢 gece terlemeleriii😢 Sırtımın üst kısmında eğrilik yani skolyoz vardi ileri olmayan ara sıra tutuluyodu. Hamilelikte öyle bi hal aldı ki, resmen kalbime ciğerime basınc yapıyo nefesimi kesiyor. Elim kolum uyusuyor. Üst kısımda olduğu için ordaki organları zorladı. Normal hamileler bile nefes alamaz hareket edemezken cok zorlanıyorum. Sıcak su torbası koyuyorum. Geceleri uyku yok zaten, uykuya zor dalıyorum, dalsam terleyerek kalkıyorum. Boyun cevrem cok terliyor ben böyle bisey görmedim kisa kollu giydigim halde. Normalde polar pijamalarla yatan ben kisa kolla pişiyorum. Tabi terleyince değişsem bile ev soguk oluyo kim bilir nasıl üşütüyorum sırtımı uyurken. Bugün kalça ağrımda var mesela yürürken cekiyor sağ taraf. Dün zorla 20 dk kadar yürüyüs yaptım. Sırtımdan dolayı yapamıyorum da, hareketsiz kaldıkça daha da beter oluyor. Magnezyum iciyorum ama yetersiz kalıyor galiba. Şu sırtım bu kadar zorlamasa iyiyim aslında. O nefes kesilmesi, baskı hissi, ağrısı mahvetti. Halsizlik bir yandan. Kimininde belinde oluyormuş bunlar. Sizlerde ne var ne yok? Nasıl dayanıcam 3 hafta diye düsünüyorum sezaryen olucam.. hatta hamilelikten sonra da böyle kalacak geçmicek gibi geliyo😢 sükrediyorum her günüme, bebegime, isyan etmiyorum asla ama cok cektim şu 9 ayda ben. Dogurunca gececek dimi.. virüs yüzünden sevdiklerimizden de uzağız zaten psikolojik olarak iyi değiliz bir de fiziksel zorluklar iyice kötü ediyor insanı.