esmerella_06 Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim 17 haftalığım doktor 21. Hafta ayrıntılı ultrason istedi nedir diye sorduğumda bebeğin sağlığına bakılıyormuş yaptıran varmı fiyat nedir? Özelde yaptıracağım bu arada
RuveydaYasin esmerella_06 ben yaptırdım bebeğin bütün organlarına bakılıyor sıkıntı var mı yok mu ben 700 TL ye yaptırmıştım
se26es esmerella_06 bebegin gelisimine organlarina vs bakiyorlar . Sehir hastanelerinde ucretsiz fakat en az 30 dakika surecek olan bir ayrintili ultrasan sehir hastanelerinde maksimum 10dakika suruyor . Ozel isinin ehli bir doktorun polikliniginde yaptirmaniz daha iyi olacaktir . Ben eskisehirde yasiyorum 400₺ye yaptirdim .
Gigy esmerella_06 600 TL verdim her şeye detaylı bakılıyor kan akışından ,kalbine ,midesine tüm organlarına ,ve annenin durumuna da ,rapor veriliyor,fotoğraf ve CD verildi ,23.haftada yaptırmıştım
SultanKobak Ben İzmir’de doktorumun önerdiği özel bir klinikte 650 Tl’ye yaptırdım. 30-35 dakika kadar sürdü tek tek bütün organlarına baktı hemşiresi not aldı sonra bana bir rapor verdi bende onu kendi doktoruma götürdüm.
Gif Ben Kayseri’de yaşıyorum 21. Hafta da yaptırdık ayrıntılı ultrasonu.Kızımın sağ böbreğinde idrar birikmesi çıktı.Bunu bilerek takip ederek içiniz rahat devam ediyorsunuz.Çok şükür onun dışında hiç bir organında eksiklik çıkmadı.İhmal etme sen de yaptır bence.En azından kendini hazırlarsın olabilecek eksiklik ya da rahatsızlıklara karşı.Normalde 500 müş fiyatı benim gittiğim hastanede ama oranın devamlı hastası olduğum için 240 a yaptırdık.Biraz uzun oldu kusura bakma lütfen 🙏🌸İnşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.
esmerella_06 Gif aradım sordum hastaneye 750 tl istiyor durumumda yok başka yere sorucam kabul ederlermi başka hastanenin ultrasonunu
Gif 750 mi? Yahu her şeyi fırsatçılığa çeviriyorlar resmen.Allahtan korkuları da kalmamış el insaf.Parayı verdikten sonra her hastane kabul eder zaten de biraz araştır öyle git hepsinin yaptığı iş aynı nasılsa.🌸
Roserose1 Istanbulda peritanolog uzmaninda yaptirdim 800 tl idi bebegin butun organlarina bakiliuor bende bilmiyordum mesela doktor el ayak parmaklarini falan saydi burun delikleri flaan adi gibi detaylii😂